Yer:Şile ve civar köyleri Hedef balık:lüfer levrek Rapala kaşık yaprak fileto zargana istavrit Cuma akşamından çıktık yola şile ye vardık ve av yapcagımız meralardan ilkine vardık şile boş olamsına ragmen balıkçılar haylı kalabalıktı sarıkanat vardı fakat 100 km yi onun için gelmemiştim sordum soruşturdum lüfder varmı diye çıkıyor arada dediler neyse sıvadık kolları attık oltaları sarıkanat bol güzel her oltama geldiğinde bende surat asılıyor normal olarak benım meramdada vardı bu balık ben nıye geldım buralara der gibi söyleniyorum içimden ve sabah suyu olsada kaşıgımı atsam diye diye sabahı ettik başladım at çeke bi lüfer belki bi levrek diye diye ağrıttım kolumu ve o takipleri görünce ne uykusuzluk kaldı ne kolumun agrısı ama anlamadığım bi şekilde lüfer takıp edıyor ama kaşıga sarıkanat gelıyordu çıldırmamak içten değil 2-3 saat sonunda pes ederek ve biraz denize girdik ve sonra uykusuzluk iyice ağır basınca kurduk çadırımızı derenın kenarına ve mangalda yaptık sarıkanatları yedık ve gündüz saat 3 gibi uyuduk tabiki plan 2 saat uyuyup akşam suyunda rapala kaşık denemekti ahhh evdeki hesap çarşıya uymadı gözümü açtıgımda saat 7 olmuştu hazırlanıp meramıza gidene kadar saat 9 olmuştu en bereketli saatide kaçırdık iyimi kaşık gece verimli olmaz yine isteksiz bi şekilde yemli takımla devam şakşak takıyorum en az 11 cm isyavritin boyu ama boyunun yarısı kadar olan yeme saldıran sarıkanatlar huzur vermedi bana sarıkanata üzülür olduk artık bolluktanmıdır lüfer inadındanmıdır bilmem ama sarıkanatlara acayıp bi düşmanlığım oluştu yorgun ve uykusuz bı haftasonuda yaklaşık 40-50 adet sarıkanatla sona erdi ama çok güzel meralar ve cok guzel lufer yapan yerlere tanık olduk her nekadar tutamasakta ama inadım inat bu gelen yagmurlarla bu hafta lüferi tutucam inşallah Herkeze rasgele
Emin, geçen sene sarıkanat rekorları kırmıştın, bu sene de lüfer rekorları kıracağına kesinlikle inanıyorum.. avınız için tebrikler.. bu arada mekan harikaymış, fotolara bayıldım :thumb:
Yok be Berkan abi kıyıdan bu lüfer zor iş çok efor harcadım tek tük geliyor ama yıne bunada şükür geçen sene lüferi bırak tutmayı görememiştik bile hiç bi yerde inşallah her sene böyle istatistlik artarak devam eder bizde lufer değil kofana peşine düşeriz daha iyileri oltanda olsun
Emin tebrikler. spin takım ile çalıştınız sanırım kurşunsuz ? takipleri görmek büyük bir zevk zaten. ben rumeli feneri taraflarını düşünüyorum. tecrüben oldu mu bu tarafta hiç spin için teşekkürler
Tebrikler Emin. Zannediyorum makinanin toplama hizi kasik için yetersiz kalmis. Hayvan farketmis olayi.
Tebrikler Emin, fotograflar çok güzel, detaylar güzel. Sarı kanata kızma, onu hasretle arayanlar, bulamayanlar var. Lüferler, kofanalar denk gelsin.
Hersey cok guzelmıs senın lufer cumartesı aksamı yıllarının gectıgı galata koprusundeydı gordum kendısını neyse sarıkanata sevınmek lazım bu yagmurdan sonra gelme desende gelıcem sıleye
olabilir zaten atçek avında yanı sahte yemle yapılan avlarda tecrübeli değilimdir hatta saçma bulurdum ama gayet kanım ısındı bu avlara takıplerı gormek ınanılmaz heyecan verıciydi
tesekkur ederım senınde avlarının çok ıyı yogunluktan tebrık msajı yazamayabılıyorum ama hep bi gözüm raporlarda diğer gözüm meradan gelecek haberlerde
spin takımla çalışmadım yemlı ava uygun surf kamışlarla yaptım ve kurşunluydu rumeli fenerinin oralarda butun bogaz hattı gıbı verımlı olcagını düşünüyorum denemekte fayda var
Tebrikler Emin, avda yakalanan balığın boyundan ya da miktarından önemli şeyler var. Av için bu doğal ortamlarda kamp yapmanız, lüfer levrek gibi önemli balıkları hedeflemeniz avcılık konusunda üst seviyelere doğru hızla yol aldığınızı gösteriyor. Peşinde olduğun balıkların da hiç şansı olmadığını düşünüyorum. Rastgelsin.
Teşekkür ederim. bakma sen benım sitemkar konuşmalarıma çok keyıflı avlar geçiriyorum ve cok guzel bı haftasonuydu detaylı yazmak ısterdım kamp maceralarımı ama raporda sıkmak ıstemedım
Bence on numara bir av olmuş. kamp yeriniz , ortam , doğa harika . Tuttuğunuz balıklarda mangalda harika görünüyor . Tebrikler ...
Emin kardeşim bu azmin çoğu avcıda takdire şaayen etki yaratır, keza bende fazLaca yarattı emeginden ve azminden ötürü tekrar tekrar tebrik ediyorum şa-ha-ne-sin
tesekkur edıyorum eee ama karagoze soz verdın yazın gelmedın dişli mevsimi geldi yıne yoksun pıyasada darılcam artık bak en yakında bi av yapalım artık özletme kendını hade Allah a emanet
Tamam kardeşim yapaLım, Orhan abiyLe diaLoga geç çarşamba yada cuma yapaLım bu hafta baLık yüzünü daha güzeL gösterecek kanaatindeyim.. canLı baLık satan tezgahLarı gezdim ciddi anLamda Sarıkanat ve Lüfer vardı öyLe böyLe degiL 15 tezgahın 15'inde önLerinde 5-6 Leğen doLusundan bahsediyorum..
ooo ben gördüklerimi anlatsam inanmassın konuştum Orhan abıyle gurpınar yapcakmısız herelde yıne paslaşırız yagmurlu olcak bu hafta ozlemişim ya soguk havalarda avı