bu hafta sonu arkadaşlarla sabah saat 04:00 te yola koyulduk dip oltaları ile avlanalım dedik fakat bir türlü balık gelmiyordu saat 5:30 gibi suda hareketlenmeler başladı küçük küçük balıklar bir o yana bir bu yana kaçışıyorlardı arkadaşları toplayın malzemeleri at çeke başlayalım dedim belli ki avcı balıklar dolaşıyor ortalıkta. ve avımız o saatte başladı ve yaklaşık 2 saat sürdü lüfer sürüsüne denk gelmiştik :hungry: :hungry: ve bir rapalamı sağlam bir lüfere kaptırdım. kamış kırılacak sandım kıyıya adar gelen balık son anda rapalamı da aldı ve gittibanghead banghead . bizim payımıza düşenler de bunlar oldu. herkese daha iyileri denk gelmesi dileği ile
ellerine saglık güzel av olmuş bu aralar yumurtalık tarafı lüfer veriyor kaptırdıgın rapala için üzüldüm markası neydi rapalanın abim
herkese teşekkür ederim umarım avlaklarımızda adana bölgesindeki diğer sevgili forum üyeleri ile tanışma imkanımız olur. beraber bir organizasyon yaparız.
Marmara Bölgesinde gelen lüfer haberlerine imrenirken, Akdeniz Bölgesinden lüfer haberi almak mutluluk verici. Ellerinize sağlık güzel avınız için.