Dönüş balığını soruyorsan eğer, eli kulağında birkaç hafta içinde başlar ama tabii ki bir kaç hafta sürüp biter. Asıl sezon ise Ekim gibi başlar...
bu hafta ve haftaya dönüş suyu yaptı yaptı yapmadı bilin ki balık göçtü artık hergün deneme vaktidir. dönüş balığı çok kısa sürer. gelirse de rapalaya gelir . çok hızlı geçerler.
ali abi umarım balık devam eder. ben dün boğazda turladım. su biraz açılmaya başlamış. akıntı güçlü bir şekilde devam ediyordu. ama yakında dişli raporları geleceğini ümit ediyorum
Salı gunu Marmara Denızı'nde kıyıdan lüfere rapala,kaşık attım hiç bir şey cıkmadı.Ne zaman cıkar bu balık abi ya
kardesım gecenlerde duyum aldım donus balıgı baslamıs ama sabah 4 5 gıbı gun agırıken rapala 5cm prenses duydum 1 kısıden degıl bır kac salam kısıden bıde ..yalnız dedım gıbı saat 4 5 gıbı aldın aldın alamadın nafıle
Saol abi pekı ben bu luferi kesintisiz olarak hangı aylarda avlayabılırım kıyıdan karadenizde ? cok tesekkurler
Saol abi pekı ben bu luferi kesintisiz olarak hangı aylarda avlayabılırım kıyıdan karadenizde ? cok tesekkurler