Arkadaşlar, Dragos'dan kıyıdan lüfer çıktığı duyumları aldım, aslı var mıdır? Malumatı olan var mı? Bostancı-Pendik kıyı hattında şu sıralar ne balık çıkıyor? Tşk.
çok nadir ve tek-tük çıkıyor fakat çok zevkli değil.Ben alamadım ama arkadaşım 1 tane aldı geçen hafta.
var busabah emirgandaki büfenin önünden aldım bitane dün sabahta bitane aldım yemli 2 numara iğne herkese rasgelsin
lüfer yok maalesef burda sezon bitti bitecek hala zevkli bi av yapamadık... aslında balık var gibi görünüyo ama nedense vurmuyo enson arefe günü akşam iskeleden 7 tane aldım 1 tanesi sarıkat diğerli çinekop bu sene bi seferde en fazla yakaladığım toplam balık sayısı sanırım busene bu sayıya ulaşan yok gerisini siz düşünün artık ekim sonununa kadar Allahtan umut kesilmeyiz deyip arada bir yoklayacağım iskeleyi ya nesip diyerek ... herkese bol şans http://img87.imageshack.us/my.php?image=imag0017nq3.jpg
Bayram öncesi Dragos Dan Bir Abimiz 2 Tane Lüfer Aldi Ama Bana Göre Sari Kanatti......gecen Senede Bu Aylarda Palamut Aliyorduk Bu Aylarda.Bugün olmaz ama yarın akşamdan sonra Dragos dan yoklamalara başlarım