Bugün erkenden kalktım daha doğrusu uyku tutmadı 5,30 gibi atıverdim kendimi dısarı haftasonu olsada huzur buldugum deniz kenarına atıversem kendimi diyodum çok şükür elimiz boş dönmedik ama iyi yoruldum vesselam herkese keyifli avlar kısmetime bu yakışıklılar geldi sabah suyuna rapalayla mekan ist boğazı
Tebrik ederim, bugünlerde Boğaz'da çinekop yakalamak kolay, lüfer yakalamak çok zor. Sen 2 tane yakalamışsın, gerçekten önemli bir av.
tebrikler selçuk bu hafta lodos yüzünden bi çoğumuz bogaz havasıyla dönerken sen iyi iş çıkarmışsın.keşke avlanma şeklinden de biraz bahsetseydin.
Bilmiyorum, benim gözlerim pek iyi değil bugünlerde ama... Sanırım lüferler sarıkanat, diğerleri ise yaprak. Buradan bakıp, musluk, lavabonun çizgileri vs. ile karşılaştırınca böyle görünüyor. Lüferin en az bir 30 cm olması lazım. En büyüğü belki o kadar olabilir. Diğer küçüklerinde 20 cm'den büyük olması lazım ki, çinekop denebilsin.
serdar bey tektek ölçtüm hepsini lüferler büyügü 37cm digeri 33 cm yaprak dediklerinizde 23 cm limit altı bircok yapragı denize iade ettim zaten saygılar
Kardeş Eline emeğine sağLık.. Bu Lodos'ta takdir-e şaayen.. afiyet oLsun gözün aydın (Polemik yaratmak bir hastaLık degiLdir ama bazıLarı kronikLeşmiş onLarada gecmiş oLsun temenniLerimi iLetiyor Rabbimden aciL şifaLar diLiyorum) )
foruma boğazdan lüfer raporu girmeyeli epey olmuştu haliyle millet unutmuş olabilir neyin lüfer neyin yaprak olduğunu hatırlattınız iyi oldu tebrikler.........