aliço abinin lüfer raporundan sonra çok pis gaza gelip sabırla pazartesi gününü bekledik.sabah 4 gibi balık haline gittik ve zarganalarımızı aldık.hali de ilk defa göermüştük.o ne balıklar öyle akyasından dülgerini sazanından sudağına herşey var.sırf gezip bakmak bile adama zevk veriyo.neyse takımlarımızı bigün önceden hazırlamıştım .sabah 5.30 gibi avımıza başladık.bi takım rapala arkası ve bi tanede kklasik uzun olata olmak üğzere k.çekmeceden teknemizle ava başladık ve yeşilköy tarafına doğru epey bi gezdik ordan dön avcılara kadar yok yok yok.tekrar dön derken saat 13.00 e kadar bi şey yok.bizde hanımların hazırladığı elmalı turtaları ve kahvaltılıklarımızı yiyip avı bitirdik.sonuç sıfır.
En azından deniz havası almış oldunuz.Turtalarda çok güzel gidiyor,özellikle sıcak bir çayla Bizim meralarda hiç birşey olmadığının haberinide almış olduk böylece. Hafta sonu ve bayramda da böyle olursa vay halimize ! Sabahları menekşe sahilinden geçerken görüyorum ,gırgırlar yeşlköy açıklarında ağ mı çeviriyorlar ,yoksa dinlemeye mi çekiliyorlar merak ediyorum