lüfere devam 02-03.kasım 2013(12)

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında asım tarafından paylaşıldı.

1. asım

asım asım bartınlı

herkese selam
    02.11.2013 cumartesi sabah gün ağarmadan ayhanla beraber geçen haftadan kalma zarganalarla saat 10:30 kadar yapılan avımızda 4 adet balık alabildik.balık çok seyrek ve canlıya yada en kötü taze yeme daha çok geliyordu.
    03.11.2013 pazar gece yarısı saat 03:00 gibi bu sefer cüneyt arkadaşımla beraber limanda buluşup zargana süzmeye çıktık gün ağarana kadar 15-20 parça zarganayı(3 tanede ilerya) ancak yakalayabildik.İlk önce yaprak zarganayla ava başladık,balık dünki gibi yine seyrekti 15-20 dakika sonra ilk asılmalar başlamıştı,ilk iki balığı kaçırdıktan sonra aynı anda önce ben sonra cüneyt ilk balıkları almıştık daha sonra belki yarım saat hiç vuruş alamadık sonrasında bir tane daha dişliyi aldım ve biraz daha turladıktan sonra mera değiştirmeye karar verdik,burada da balık alanlar vardı fakat her tekne alamıyordu,yani canlı zargana yada istavritle bakanlar tek tük alıyordu,yaklaşık yarım saat sonra bir dişliyi daha tekneye atmayı başarmıştım,Cüneyt'te bir tane aldıktan sonra bayağı bir turladık ama balık tamamen kesmişti.Biraz mola verdikten sonra canlıya döndük,cüneyt kefalle ben zarganayla takımları suya indirdik.Cüneyt daha indirir indirmez balığı aldı,ardından ikinciyi kaçırdı,benim zarganaya ise atlayan olmamıştı,sonrasında lodos etkisini bayağı artırmıştı bir adet sarıkanatıda aldıktan sonra 14:00 da ava son verdik ve limanın yolunu tuttuk.toplamda pazar günü 6 lüfer,bir sarıkanatla günü kurtardık
    http://www.izlesene.com/video/002-video/7100981