sabah yine vurdum kendimi avlağımıza doğru yollara sabah suyu belki lüfer falan alırız dedik su çok akıyo basma desen fena 220gr banamısın demiyo ve sabah balık yok denecek kadar seyrek ve azdı idk ara ara sarıkanatlar aldık artık ümidimiz akşam suyuna dedik belki takılır bişeler saat 3 3.30 gibi bi arkadaş lüfer çekti bu bizi yine ümitlendirdi denizin paşası avlağımıza giriş yaptı diye :laughing: saat ilerliyor atçekimiz devam ediyor ara ara sarıkanat alıyoruz ve derken oltama bi ağırlık bindi dedim aldım paşayı hooked başladım reeling aldık almasınada önemli olana balığı o akıntıdan sağ salim çıkarabilmek ve korktuğum oldu kıyıya kadar getirdim ama balığı dışarı kaldıramadım tam kaldırırken paşa kurtuldu banghead heycanı bile güzeldi durmak yok atçeke devam hava tam kararmak üzere son 3 5 atşımızı yapalım derken yine bi ağırlık bindi hooked bu sefer kaçırmamam lazım dedim öyle böyle asılmıyo kafa atmasına fırsat versem gidicek su çok basıyo sarmaya devam sonunda paşamız göründü kaldırdığım gibi aldım dışarı mrsparkle