selam arkadaşlar. Son bihafta on gündür spin üsülu sabah ve akşam suyunda lufer kovalıyoruz. Bu avlarda 30 nisan ve 1 mayıs tavan yapsada son avlarimız ya tek yada sıfırla sonuclanıyor. Enson dün akşam yine tek. Bu avlarda 5.25 ataarlı 2.40 kamış 11cm ve 14cm sahteler kullanılmıştır. cektiğim bir kac resim herkese rasgele [/URL]
Maaşallah Ne oluyoruz bakalım Ebatlar süper balık devam ediyor ve etmeside güzel bereketli olsun...dahada güzel avlarımız olsun inşallah....
teşekkürler oktay abi bunlar buranın balığı meraları yokla teşekkürler furkan devamını inşallah boğazda yapacağız spinle burda cok seyreldi
dün darıcayı, bır kac gun oncede bayramoglunu yokladım.... hafta sonuda senın mekanda olurum bu vesile ile tanısırız inşallah.
Tebrikler abi daha güzel avların olsun. Raporlara baktıkça sabırsızlanıyorum Zonguldağa ne zaman gelecek bu balık
teşekkürler biz önünü kesmeye calışıyoz ama bunlar cok hızlı hemen tüyüyo boğazı coktan gecmiştir bunlar
muhtemelen pazar boğazda olurum sabah hava aydınlanırgen akşam kararırgen kısmetin varsa deng geliyo balık cok seyrek
Bu rapor gözümden kaçmış, tebrikler İsmail balıkların maşallahı var, sizin oralarda spinden güzel haberler geliyor bu sene :thumb:
Tebrikler dostum.Hafta başından itibaren denemelere başlıycaz kısmetse.Biz sanırım biraz geç kaldık.Son üç denememde malesef boş geçti