izmir de kar yağacakmış hava -1 olacakmış kimin umrunda lüfer-levrek aşkı daha baskın geldi ve acilen ümit kardeşimle sözleşerek MERA mızın yolunu tuttuk biraz erken geldim ve ümit i beklerken yaptığım atışlarda seri halde bu sargozları aldım kıyıya gecenin iyi gececeğine işaretti 20 dakikada 5 balığımı livara attım. Uploaded with ImageShack.us balıklar gezer takımlı Mustad 442D 4 numara iğne 0.26mm okuma misina ve el oltası ile tutulmuştur. ümit arkadaşımın gelişiyle başladığımız spin avımızda çeşitli sahte balıklar ile denemelerimizde netice alamadık.bir yandan da soğuk ve fırtına tam morallerimizi bozmaya başlamışken ümit in bütün sardalyalı zoka takımı birden harekete geçti ve hava birden ısındı. bir kaç dakikalık güreşten sonra 10 numara zoka iğnemizi açılmış ve hasarlı vaziyette bulduk nasip diyelim ilerleyen saatlerde steelrock (burak) ve murat abilerimizin de teşrif ettiği avımız az balık bol muhabbet halinde sabah ışıklarında son buldu . avımıza katılanlara çokça teşekkür ediyorum. hepinize rasgelsin (burak bu arada 5 dakika içinde 3 mığırı yakalaman da ayrı bir olaydı
İsmail kardeşim tebrik ederim 20dk içinde,5 tane sargozu livara indirebildiğin için tam zamanlı oltayı suya göndermişsin sargoz u çekmekde ayrı bir zevk kafa ata ata geliyor afiyet olsun
teşekkürler kadir abi yine kaçırdıklarım tuttuklarımı gölgeledi bu av dada kofana gitti abi sargoza sevinemedim bile
O soğuğun kahrını erken çekmeye başlamanın mükafatı 5 tane sargoz oldu ortak Yanlarına yakışıklı 1 tane kofana da çok yakışırdı ama nasip değilmiş.Dediğin gibi önümüz de ki maçlara bakacağız artık Sargozlar için ayrıyeten tebrikler
Aman abi Ali Sami Yen gibi meranız olmasın bu aralar, sürekli yenilgiye uğrar, eliniz boş dönersiniz.
Tedirgin mi desem, kaygılı mı? Ağlıyor da olabilir. Tebrikler İsmail. Kofana için üzüldüm. Bir dahaki sefere diyelim inşallah.
Soğuk ama keyifliydi arkadaşlar, bir de kalamaları cırrr latanlar mığrı olmasaydı daha da keyifli olacaktı ama olsun, attırdıkları deparlarla en azından ısınmamı sağladılar İsmail ve Ümit'e teşekkür ediyorum, tabi bir de mera'ya Birdahaki sefere lüferlerimiz hatta kofanalarımız olur umarım
Sargozlar çok yakışıklıymış güzel bir av olmuş Afiyet olsun Kofana bi dahaki avına kadar biraz daha kilo alsın yakalarsın inşallah