Her ne kadar bu sene Karadeniz bizden esirgemeyip,nimetlerini bize sunsa da,sanırım doyamamıştık sultanlara.. En son bayram tatili öncesi bir avda sarıkanat avlamış,o günden sonra da ne sırtı avına,ne de yemli avına gitmemiştim. Son kez gitmek için,yakalayamasam dahi en azından lüfer avı heyecanını yaşamak için can atıyorudum.. Nihayet bu sabah 03:30 sularında balık halinden taze istavritlerimizi tedarik edip avlağa vardık.Gün ışımadan yahut ışırken bir hareket olmamıştı,ta ki 09:00'a kadar.. Sağlam bir vuruşun ardından attığım tasmadan sonra balık oltamda kaldı.Oflaya poflaya çekip,ışıl ışıl parlarken kaldırdım mübareği.. Ardından canlı teke ile yemleyip yatırdığım dip takımıma da porsiyonluk bir köteğin (minekop) yakalanması ile daha da mutlu oldum.. Nitekim Kötek,en sevdiğim türler arasındadır.. Şükürler olsun ki sultanıma yine kavuşmuştum.Tekrar buluşuncaya dek çok özleyeceğim.. Herkese rastgele! Uploaded with ImageShack.us[/URL Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
maşallah hemşerim güzel balık almışsın. 3 sene önce bende ordaydım ahh eski günler ahh. baruthane ve limanın arkasında çok sabahladım çok...