merhaba, bu hafta 3 gün yıllık izinde olmam sebebiyle güzel bir balık avı yapma fırsatı elde ettim. ilk gün 25 kasım pazartesi çok fazla dalga vardı tek balık kısmetime gelen oldu, eve geldikten sonra ilk defa karşılaştığım bir şeyi belirtmek istiyorum resimde de göreceğiniz gibi hırsızlı bir takım boğazında benim rapalama yakalanmış üçlü küçük iğne solungaç üzerinden dışarıda tek büyük iğne ise boğazında... işte; 25 kasım akşamı babam ve annem ziyarete geldiler gelmişken babama balığa gelir misin sabah ben yine gideceğim dedim sabah 5 buçağa saati kurduk, uyandığımda dışarıda kuzeyli bi rüzgar ve sert hava hafif yağmur ara ara şiddetlenen.. çıksak mı çıkmasak mı diye düşünürken şeker değiliz ya sıkıca giyinip yola koyulduk merada ve etrafta kimseler yok önce arabada 15 dakika yağmurun dinmesini bekledik 7 gibi avlağa geldik ve başladık at çek yapmaya babam daha önce hiç lüfer yakalamamıştı ikinci atışında 1 lüfer çıkarttı ve bugünün güzel geçeceğine dair yeşil ışığı yakmıştı.. sonuç aşağıda ki gibidir toplamda 14 balık 07 -11 arası yakalanmıştır. dün kü hızın ardından son izin günümde de yokladık fakat daha biz meraya ulaşmadan olan depremin haberini aldık 4,7 ereğli... bir yerlerde balık avına olumsuz etkisiyle bir şeyler okumuştum göreceğiz deyip yola koyulduk bi kaç atış sonunda rapala maxrap (fs) sahteme bir adet lüfercik yakalandı ardı gelmedi zaten pekte havasıda yoktu bi kaç bahane arkasına sığınarak 8 buçukta yola koyulduk bugünün kısmeti de aşağıda ki gibidir HEPİNİZE BOL ŞANSLAR DİLERİM rasgele...reeling balıklar 3 numara kaşık kendo 13 ve rapala maxrap fs ile yakalanmıştır...
Özden tebrikler, balıklar şahane görünüyor, özellikle babanla yapmış olduğun av oldukça bereketli geçmiş :thumb: Devamıda gelir umarım, nice güzel avlara
Güzel av olmuş benimde kardeşim tekirdağda kısmetse bigün yanına geldiğimde bende birkaç denemede bulunucam oralarda
Aman aman ne güzel balıklar. Tebrikler Özden. T.dağ'da lüfer raporları gördükçe yüzüm gülüyor. Demekki hala lüfer var diye sevinip duruyorum kıyılarımızda. İnşallah h.sonuna kadar bitirmezsiniz lüferleri
teşekkürler bol şanslar dilerim teşekkürler.. balık tutmak kadar keyif veriyor sahte seçmek bana bol şanslar teşekkürler Ersin. babamla yaptığım av çok keyif verdi ben yakalamasamda aynı keyfi alırdım babamın yakalaması yetti de arttı teşekkürler umarım senin avlarında dilediğin gibi geçer misaifirin başımızın üstünde yeri var bol şans teşekkürler. rapala rengi derken ? rapala maxrap fs kodlu araman yeterli ayrıca kendo sahtenin de 13 numara olanını kaşık'ı söylemiyorum bol şans teşekkürler Gürkan rastgelsin.
Teşekkürler Kadir abi. bol şanslar.. teşekkürler.. daima değilde arada sırada bi uğrasınlar bol şans teşekkürler. levrek raporu bekliyoruz senden:thumb: bol şans teşekkürler Ayhan abi. Lüfer hiç gitmese bu kıyılardan diyor insan hafta sonuna kadar bitirmeyiz tabi ki iş başı yaptık bile bol şanslar
Tebrikler aviniz icin. Benim dikkatimi raporda verdiginiz detay yani depremden onceki gun dahada iyi bi av yapmis olmaniz cekti. Aslinda her felaket(firtina vs) oncesinde baligin yiginti seklinde avlanmasi uzun zamandir dusunuyodum bunu sizinde raporunuzdaki detay destekledi... Tesekkurler...
TEŞEKKÜRLER umarım dilediğiniz gibisi rastgelir bol şans teşekkürler Eşref abi sizlere de rastgelsin teşekkür ederim, bahsettiklerim fikir kattıysa ne ala bol şanslar