HERKESE BEREKETLİ AVLAR AVCI DOSTLAR bugünde herzaman olduğu gibi sabah bindim arabama avlağıma doğru yol almaya başladım saat 8 gibiydi avlaktaydım başladım takımları açmaya ve ilk rapalamı suyla buluşturdum balık var geliyor ama hep yaprak hepsini öperek babaları gelsin diye suya iade ediyorum :laughing: arada biraz iri geliyor ama çok seyrek istavritte fena değildi güzel istavrit aldılar tabi istavrit olurda tava olmadan olurmu abilerimiz hemen tezgahı kurdu salatalar yapıldı istavritler pişti afiyetle yedik saat 4:30 falan dedim kalkıyım akşam suyudur belki bi nilüfer gelir ama bütün gün dilimde nilüferi alıcam nilüferi alıcam en sonunda abilerimiz isyan etti alda kurtulalım diye başladım atçeke oltayı dipledim iki tempo aksiyon küt bi ağırlık bindi reeling öyle böyle kafa atmıyo dedim sonunda aldık nilüferi ve sonunda gördüğünüz paşayı dışarı aldım
Rastgelsin afiyet olsun 9 cm den asagi sahte atmamak lazim. Balik bollasir ve irilesirde bende bogaza gelirim rastgelsin.
Tebrik ederim güzel lüfer. Özkan bey tecrübelerize sığınarak bir rapala tavsiyesi yaparmısınız lüfer sarıkanat için .
Selamlar uzun zamandır boğaza gitmişliğim yok ama okuduğum konuştuğum ve duyduyuğuma göre boğazdaki balıklar çok ufak boylarda, hal böyle olunca ne kadar büyük sahte atılırsa iri balığı seçme şansı yüksek olacaktır, 15cm lik dişlinin önünden 5cm lik sahteyi geçirmek olmaz.
Dergah, kullandığın rapalanın sıkı bir kullanıcısı olarak, lüferde de iş yapmış olduğunu görmek çok hoşuma gitti. Nice güzel avlara...
teşekkürler özkan bey çok faydalı oldu son ricam rapala marka ve no yazarmısınız pazartesi temin edeceğim yardımınız için tekrar teşekkür ederim.