Lüferler Nerede?

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında CoNTRoLLeR tarafından paylaşıldı.

1. CoNTRoLLeR

CoNTRoLLeR Bekir K.

Favori Kamış:
    Linea Effe OYSTER CAST 4.20 mt. SURF kamış ve 60 lık 4 bilyeli noname makina.
    En İyi Avı:
    Balıkavı.net
    :confused:

üsküdar şemsipaşada dün akşam 19.00 dan bu sabah 08.00 a kadar büyük bir sabırla bekledim ama ben dahil yaklaşık 20 kişiden hiçbiri bir tane bile lüfer tutamadı. saat 20.00 da bir kişi ilk balığı çekti ama arkadaşı balığa bakmak için kovadan çıkardığında balık önce yere sonrada suya düştü :( balığın saat 20.00 de gelmesi herkesi umutlandırmıştı ama suya düşünce bir daha kimseye balık vurmadı..

2. tr16hunter

tr16hunter H.Cahit ÇİÇEK

Favori Kamış:
    Yasal olan tüm takımlar.
    En İyi Avı:
    sazan 5.300gr
    Gerçektende büyük şanssızlık! Nasip değilmiş naapacaksın inşaallah bir dahaki sefere şansınız bol olsun...

3. denizbilimci

denizbilimci Hasan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Extreme 4.40 ve Balzer Diabolo V, Cormoran Bullfighter 3.00 Spin
    Favori Makine:
    Shimano Titanos 5500 XSA ve Alivio 4000RB
    En İyi Avı:
    2,5 kg Torik
    Suya dönünce diğerlerine haber vermiştir.:D

4. mallaca

mallaca Halil Barış Şengül

Favori Kamış:
    Makinalı kamış olta,her türlü el oltası,rapala
    En İyi Avı:
    Kiloluk mırmır,Kiloluk iskorpit
    Benim de aklıma gelen ilk espiri bu oldu :) Abi aşağı mahalleden hamdi abiyi yakalamışlar.

5. çinekolog

çinekolog Gökhan

veya nilüfer ablayı :D :D :D

6. Cevat Ergin

Cevat Ergin Cevat ERGİN

Merhaba arkadaşlar,lüferler şu an hala karadeniz ağzında bekliyor,haftasonu şileden zor kayalık avlaklardan 3 kaba lüfer aldık bir o kadarda, yerde rahat hareket edemediğimiz için kaçırdık ,kayalık olan merada müsait olan yerlerde oltacılar balık aldılar.Açıkta 40-50 kulaç arası tekneler zokalı takımlar ile epey balık aldı,havalar soğumadan,fırtına yapmadan balık boğaza girmeyecek gibi ama yinede gırgırlar buluyor dün akşam tuzla açıklarında onlarca gırgır balığı kırdı.

7. Emin Yıldırım

Emin Yıldırım Emin Yıldırım

Favori Kamış:
    Olta ve tesbih
    En İyi Avı:
    3,5 Kg Kefal
    Cevat Bey,bahsettiğiniz kayalıklar Şilenin neresinde yer alıyorlar acaba;biraz detay verirseniz çok sevinirim

8. Cevat Ergin

Cevat Ergin Cevat ERGİN

Yunuslu ve kabakoz köyü önleri ama araçlar ile gidilemiyor epey yol katetmeniz lazım balık 19-23 arası hemen hergün yapıyor.Birde hazır takım kullanmayın , kendi yaptığımız mantarlı takımlar ile balık aldık hazırlara tek vuruş olmadı.Rastgelsin ,fotoğraf ları yükleyeceğim bilgisayarda problem var yollayamadım

9. uskudarlı

uskudarlı

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    su anda belli deil:D
    abi bnde ordaydım tık demedi gercekten en guzel balıkı eylulun 24 25 26 sı yaptı hergun balık aldık 26 sından sonra tık demedi ben senin kadar da sabredemedim gece 1 de dondum :(