üsküdar şemsipaşada dün akşam 19.00 dan bu sabah 08.00 a kadar büyük bir sabırla bekledim ama ben dahil yaklaşık 20 kişiden hiçbiri bir tane bile lüfer tutamadı. saat 20.00 da bir kişi ilk balığı çekti ama arkadaşı balığa bakmak için kovadan çıkardığında balık önce yere sonrada suya düştü balığın saat 20.00 de gelmesi herkesi umutlandırmıştı ama suya düşünce bir daha kimseye balık vurmadı..
Gerçektende büyük şanssızlık! Nasip değilmiş naapacaksın inşaallah bir dahaki sefere şansınız bol olsun...
Merhaba arkadaşlar,lüferler şu an hala karadeniz ağzında bekliyor,haftasonu şileden zor kayalık avlaklardan 3 kaba lüfer aldık bir o kadarda, yerde rahat hareket edemediğimiz için kaçırdık ,kayalık olan merada müsait olan yerlerde oltacılar balık aldılar.Açıkta 40-50 kulaç arası tekneler zokalı takımlar ile epey balık aldı,havalar soğumadan,fırtına yapmadan balık boğaza girmeyecek gibi ama yinede gırgırlar buluyor dün akşam tuzla açıklarında onlarca gırgır balığı kırdı.
Cevat Bey,bahsettiğiniz kayalıklar Şilenin neresinde yer alıyorlar acaba;biraz detay verirseniz çok sevinirim
Yunuslu ve kabakoz köyü önleri ama araçlar ile gidilemiyor epey yol katetmeniz lazım balık 19-23 arası hemen hergün yapıyor.Birde hazır takım kullanmayın , kendi yaptığımız mantarlı takımlar ile balık aldık hazırlara tek vuruş olmadı.Rastgelsin ,fotoğraf ları yükleyeceğim bilgisayarda problem var yollayamadım
abi bnde ordaydım tık demedi gercekten en guzel balıkı eylulun 24 25 26 sı yaptı hergun balık aldık 26 sından sonra tık demedi ben senin kadar da sabredemedim gece 1 de dondum