Lüfer.... Av yeri : Cankurtaran - ahırkapı arası yem : yaprak zargana kaşıklı takım.... takım : uzun olta önünde kaşık avlanma zamanı : Ekim 2007 Takımın resmini ekleyeceğim... Sevgiler Takım: Çok özür dileyerek Olayın sonuç kısım resimleri :
Sonuç kısmında neden özür diliyorsun Ali kardeşim gözümüz gönlümüz açıldı. Lüferler de çok güzelmiş tebrikler.
Balık dedimi doymuyorum ben abi, hafta da 3 -4 gün balık yiyorum. Daha dün akşam 2 kişi 2.5 kiloluk sazanı yedik
Anlayamadım Ali beyle bir tanışıklığınız mı var ? Sürekli onun konularına yazıyorsunuz da öncelikle kendinizi tanıtırsanız seviniriz.
hayır sadece avı için tebrik etmiştim.Kendimi tanıtabilirim forum üyelerinden murat41 in oğluyum.Foruma yeni üye oldum öğrenmeye çalışıyorum
müjdat abi sende lambukayla Lüferi aynı kefeye koydun ya sana hiç yakışmadı SErdar abi yemidiğin hangi balık türü kaldı senin bu arada ? ali abi bu tebrikler güzel av olmuş...
Bu lüferler buralara niye uğramadı ya acaba balık daha yenimi geçiyor harbiden ellerine sağlık ali abi afiyet olsun
ahmet bu sate kadar lüfer uğramadı ise sizin oralara gelmez zannederım akıyor balık aşağılara doğru hamsi ve palamut dıleyelim olmazsa sevgiler
her zamanki gibi güzel bi av çıkartmışsın. Ayrıca son bölüm için afiyet olsun ali. Bende yazdan kalan stokları eritmeye çalışıyorum.