selam abiler ben dün beylerbeyinde balıka gittim sabah 9 gibi çapariyle 8-9 tane yakaladım ama öglene dogru hiç gelmedı balıklar ona millete baktım sıyırtma gibi sahte balı kullanıolar neden öyle bide aksama dogru çapariye gelmeye başladılar
aslında bende senden tecrübeli değilim balık konusunda ama bildiğim kadarıyla yazayım sabah balık bol olduğunda çapariylede alınıyor ancak öğlen saatlerinde balık nazlı olduğu için silikon kullanırlar varsa tek tek alınır. akşama doğru tekrar balık çoğalmıştır bu sefer çapariyede atlamaya başlar
Cumartesi ve bu sabah Beylerbeyinde saat 7:00 civarı bende denemeler yaptım, yağmur başlayıncada hiç üstelemeden geri döndüm, cumartesi günü sadece bir kaç tane silikonla istavrit aldım, çıkan balıklar genelde , iri istavrit, izmarit, zargana ve kıyı tarafında kefal, palamut tutan olmuş ama ben görmedim. Ciğerimi soğutmuş değilim akşama tekrar gitmeyi planlıyorum ama bugun balık bayağı nazlı gibi görünüyor, genelde yağmur peşine güzel balık olur derler ama bişeye rastlayamadık malesef
evet abi bende gittim baktım saat 1 gibi 3-4 kişi silikonla avlanıyodu bende aksam üstü gidecem bide saat aksam 10.00 kadar filamda balık tutulurmu çapariyle filam yani akşam balık olurmu
Hava karardıktan sonra çapari ile zor, balığın yemi görmesi lazım, yemli yapabilirsin, ama onun içinde beylerbeyi çok uygun değil akıntıdan dolayı, ben gece gecenlerde kefal tuttum ekmekle, onlardan bol bol var, gece kalmalarına şu çinekoplar, lüferler başlasın öyle gideceğim bende...
valla zargana tutmak bana daha nasip olmadı bide abi bu istavrit sardalyaa filam sabah kaç giibi bide kaça kadar çapariyle tutulur