öncelıkle herkese mrb ben genelde av için ankara mogan golune gidiyorum cok ta guzel avlar yapıyorum ama dun gittiğimde aksam ustu saat 6 gıbı nereden bakarsın 3000 metreye yakın ag attıklarını gordum bu ılk değildi hep polısı arıyorum onların dedıklerıde bızım botomuz yok deyıp gıdıyorlar bunun çözümünü birlıkte yapalım ben yerlerını bılıyorum polis bılmıyormu oradaki özel güvenlik görevlılerı sus nıyetıne mı orada yoksa ag atmak serbest mı eskıden aileler fazla gıtmezdı sımdı ise benım gözumde ankaranın en huzurlu yerı lutfen eskı halıne dönmemesi için bırlıkte calısalım İNSALLAH DERDİMİ ANLATMISIMDIR
kardeşim kusura bakma bu mesajını şimdi gördüm. bende aynı şeyden şikayetçiyim. jandarma telefonlara bile çıkmıyor, polis ilgilenmiyor. adamlar işlerini okadar rahat yapabiliyorlar ki kourkmuyorlar bile. hemde ANKARA'nın ortasında. ben bir seferinde ağ atanlardan birini tekenesinden düşürüyordum ama olmadı. ottamı iki sefer üstüne salladım kaçtı.
merhaba, ben yeni üye oldum. henüz hiçbir tecrübem yok. ama balıkçılıkla ilgilenmeye çalışacağım önümüzdeki dönemde. Buraya bilgi alabilirim diye girdim. şöyle bir bakarken bu yazıyı gördüm. ben fotoğrafçıyım, eğer kıyıdan bu olan biteni fotoğraflayabilirsem, bir yazıyla birlikte Cumhuriyet ve Hürriyet gazetelerinde veya bunların Ankara eklerinde yayınlatma şansım olabilir. faydası olur mu bilmiyorum.
Merhaba, oyle birsey yapma imkanin varsa hic vakit kaybetmeden yapilmali, hic deyilse denenmeli, Hicbirsey yapmadan daha iidir die dusunuyorum sahsen.. Eminimki yetkili arkadaslarin dikkatini cekecektir..
Uzun senelerden beri Ankarada Çankaya'da yaşayan biri olarak, hayranı olduğum pazar günlerimi orada geçirdiğim Mogan gölü için ben de elimden geldiğince yanınızda olmaya çalışacağım, eğer bir grup oluşturursanız benide yazın, sevgiler hoşçakalın.
yavuz kardeşim eğer basından tanıdıkların var ise ben şahit olamaya hazırım. yada bunu twitter'ın var ise de melih gökçeğe yazı yazabilir misin? benim twitter' im yok. hatta evren arkadışımız bu konuyla ilgili fotoğraflar çekip dediği gibi gazetelerin eklaerinde yayınlatabiliriz. bu çok iyi olur. bi ara beraber gidelim gece sırf onları bekleyelim ve yakalayabilirsek resimlerini çekip basına verebiliriz.