Tüm site üyesi dostlar; Dün kardeşimin mail yoluyla göndermiş olduğu aşağıdaki linki açtığımda çok etkilendim ve bunu sizlerlede paylaşmak istedim. Açıkçası çok güzel bir konuya temas edilmiş ve tüm Avrupa televizyonlarında yayınlandığı belirtilmektedir. Lütfen dikkatli olalım.... Saygılarımla. Link Star gazetesi internet sitesinden alıntıdır. http://www.stargazete.com/guncel/iste-tum-avrupayi-sarsan-video-144846.htm
Daha iyisi hazırlanamazdı sanırım, izlerken bile gözleri doluyor insanın. Gerçekten daha dikkatli olmakta fayda var!!!
Bunun türkçesini izlemiştim.Alt yazılarla daha bi anlamlı.Hakikaten altından kalkılamayacak hasarlar yaratıyo insan hayatında bu kazalar.Bİ çocuğun ölümüne sebep olmanın vicdan azabı kimbilir nasıldır.Allah esirgesin
==>: ==>: slm gercekten cok etkıleyici insanı sarsan bir reklam aslında bunlar her gün tekrar tekrar yaşanan şeyler ne yazikki engel olamıyoruz özellikle bizim ülkemizde araç kullanma bilincine gercek anlamda sahip pek az insan var çünki piskolojisi bozuk okadar insan varki hangisiyle nasıl başa cıkıcaklar bende dorusu merak ediyorum bir yol vermedi diye adam kurşunlanan bir ülkede bunu nasıl sahlıcaklar dorusu şüpeyle bakıyorum gecimini şöförlük yaparak sahlayan bir insan olarak gercekten böyle birşey başıma gelmesindiye elimden gelen her türlü gayreti gösteriyor her gün allaha duva ediyorum belkide beni biyerde bu konularda fazlasıyla hassas kılan butür kazalara çok fazla şahid olmamdır
abi mükemmel birşey filmin sonunu zor getirdim çok etkiliyor insanı çok teşekkürler bunu herkesle paylaşmak gerekiyor...
gerçekten etkileyici.insan hatasının nelere mal olabileceğini ,araba kullanmanın nekadar ciddi bir iş olduğunu gösteriyor.paylaşım için teşekkürler.
İbret alınması ve çok çok dikkat edilmesi gereken bir konu başarıyla işlenmiş. Bizlerle paylaştığın için teşekkürler.
Tek kelimeyle harika bir paylaşım. Gerçekten insanın birdaha direksiyona otururken çok iyi düşünmesi gerektiğini hatırlatıyor. Kekşe bizdede böyle reklam kampanyaları düzenlense. Malesef bizim ülkemizde avrupaya göre Trafik terörü dahada etkili. Gözlerimizi doldurdun be kardeşim. Paylaşım için teşekkürler.
Umarım sitedeki tüm dostlar bir kez izler. Çünkü gerçekten çok etkili... İnanın izlerken tüylerim diken diken oldu.
mükemmel hazırlayanlar gerçekrten süper ve etkili bi yöntem düşünmüşler.araba kullanma dığım halde videolar beni bile etkiledi.bunlar hakkında biraz daha derin düşünmek lazım!! kardeşim paylaşım için teşekkürler