Lütfen engin bilgilerinizle şu acemi kardeşinize yardımcı olur musunuz?

Konu, 'Makineler' kısmında JiqSaW tarafından paylaşıldı.

1. JiqSaW

JiqSaW SAMET

En İyi Avı:
    189kg Shark (Creatures of the deep game)
    linkte verilen makine hakkındaki görüşleriniz nedir acaba bi surf kamışım var ama maddiyat yüzünden orta halli bi makine alamadım fiyat açısından yakın önereceğiniz gerçekten kulanışlı bir makine varmıdır acaba..:confused: :confused: lütfen okuyan herkesin fikirlerini bekliyorum.. şimdiden ilginiz için çok teşekkür ederim...:eek: :eek: :eek:

http://www.avmarketi.com/asp/product/11385/Lineaeffe-vigor-tj-surf-fd-70-makine

2. bahti88

bahti88 Bahtiyar Çelik

En İyi Avı:
    1531 gr. Pullu Sazan, 1150 gr. & 58 cm. Turna
    Abi her iki makineyi de kullanmadım fakat Ryobi Ecusima hakkında çok fazla olumlu yorum aldım. İlk fırsatta ben de edineceğim. Senin gönderdiğin linkteki makine de çok dikkatimi çekmişti kafa yapısı itibariyle yalnız ağırlığı da oldukça fazla. Tabiki de nihai karar senin. Ha bir de tanışma mesajı yazarsan seni daha yakından tanımış oluruz. :)

http://www.avpazarim.net/_A3-986-ryobi-ecusima-6000vi-makine.htm

Son düzenleme: 22 Ocak 2011
  3. denizci_kaptan

denizci_kaptan Sami

Samet Bey Hoşgeldiniz.

Öncelikle tanışalım bölümünden bir başlık açıp kendinizi tanıtırsanız birbirimizi daha iyi tanımış ve ihtiyaçlarınıza en uygun seçenekleri vermiş oluruz.

Linkte verdiğiniz makine sanıyorum lineaffenin en ucuz makine serisi. Ucuz etin yahnisi misali o makineyi önermem. 4-5 kullanınca elinizde kalıyor.(hatta bir tanesi şu anda elimde kalmış durumda)

http://www.avmarketi.com/asp/product/5067/OKUMA-AVENGER-AV-65-MAKINE

http://www.mcavmarketi.com/urun_det...2322e03db421cb06573e5a683-52_98_871_87&pid=17

Bu iki makineden birini alabilir, avlarınızda çok yorulmadan yıllarca güvenle kullanabiliriniz.

4. cerenimo

cerenimo MUSA

Favori Kamış:
    Lineaeffe oyster cast kamış 3.90
    Favori Makine:
    OKUMA POWER LINER PL 865 MAKİNE
    En İyi Avı:
    daha değil...
    surf kamışı için uygun değil bence abim,en az 7 bilyalı ve daha hafif makine tercih et derim:)uygun makine bende arıyorum,bulursam ararım seni....:)

5. KULL64

KULL64 Emrah

Favori Kamış:
    Guan2000gr
    Favori Makine:
    Ticagt4000
    En İyi Avı:
    ...
    Hemserim merhaba.
    Surf icin kullanacaksan bu pek iyi degil.
    Bu da surf makina.Lakin bu fiyata biraz daha arastirirsan cok daha iyilerini bulabilirsin.Ayrica site icerisindende tavsiyeler gelecektir.Rastgele bizim topraklara :) ;) Ben Usakliyim ama Afyonlu da denilebilir :) ;)

6. JiqSaW

JiqSaW SAMET

En İyi Avı:
    öncelikle dikkatimden kaçan hususta bana yol gösterdiğiniz için teşekkür ederim. henüz vermiş olduğunuz linkleri incelemeden hatamı düzeltip kendimden bahsettim tekrar teşekkür ederim şimdi değerli fikirlerinize bakıyorum...

7. JiqSaW

JiqSaW SAMET

En İyi Avı:
    merhaba hocam gerçekten mükemmel tavsiyeler geldi şimdiden bile. bu işi yürekten seven abi ve kardeşlerim var ki vakit kaybetmeden fikirlerini paylaşıyorlar. gerçekten çok teşekkür ederim. gerçekten de haklısınız daha güzel makineler varmış araştırmaya devam ediyorum. ha afyon ha uşak arada bi dumlu rampası var sadece ;) allah a emanet ol..:eek:

8. JiqSaW

JiqSaW SAMET

En İyi Avı:
    evet Alperen Abi çok haklısın gerçekten.. okuma avenger çok hoşuma gitti tasarımı da hoş. şu an kafamda şekillenen en iyi makine emin olun. diğer ürünü göremedim üye girişi yapmışken link vermiş olabilirmisiniz acaba. sayfa yönlendiremiyor da. yoksa sen okumayı al bosver dierini dersen de başım üzerine..

9. denizci_kaptan

denizci_kaptan Sami

10. KULL64

KULL64 Emrah

Favori Kamış:
    Guan2000gr
    Favori Makine:
    Ticagt4000
    En İyi Avı:
    ...
    " Le valla aynen oole gari . Hadi gari alivede iraporlari dokturtturuve bizim oglan ... "

Hayirlisi olsun kardesim.Ama ucuzunu almamani siddetle tavsiye ederim.Cunku benim daha once birkac kez agzim yandi.Verebilecegin para herne kadar ise uzerine biraz zorlama ile az bir miktar daha ekleyip biraz daha iyisini almaya calis bence. Ki uzun soluklu kullanabilesin.
    Rastgele...

11. vtecc

vtecc fatih

Favori Kamış:
    LINEAEFFE CEBOASTUR NEAH BAU KAMIŞ 4.20 LINEAEFFE SPIRIT SURF KAMIŞ 3.90M Okuma Salina SeaSpin10-40
    Favori Makine:
    OKUMA SALINA SAII 10000 DAM STELL POWER 360 SHIMANO SAHARA 3000 FD
    En İyi Avı:
    45 cm balon :)
  12. ceryancı

ceryancı FATİH

Favori Kamış:
    lineaeffe sprıt surf 3.90
    Favori Makine:
    okuma avenger 55a
    kardeşim madem avenger düşünüyosun bende avenger 55a aldım geçenlerde güzel makina memnunum, 45liğinide alabilirsin çok rahat işini görür

13. JiqSaW

JiqSaW SAMET

En İyi Avı:
    ''hşş bak bi.. lee volaa parayı netçem nasıl etçem bilmeyyon ama dediin gibi yapsak eyi olcek abey yauw.. :)

eyw hocam çok saolasın bi kere alacaksın senelerce kullanacaksın ucuz alıp 3-5 makine değiştirmekten bile daha ucuza gelir sanki.. çok teşekkür ederim...:eek:

14. JiqSaW

JiqSaW SAMET

En İyi Avı:
    çok teşekkür ederim abi haklısın iyi bi marka olması da önemli ve tavsiye ettiğiniz makine de çok hoşuma gitti tekrar teşekkür ederim listeme ekledim :)

15. JiqSaW

JiqSaW SAMET

En İyi Avı:
    avanger ekledim hocam listeme şu an liste başı çekiyor;) bilgi ve görüş içinse ayrıyetten teşekkür ederim bakalım daha nasıl görüşler çıkacak..:eek:

16. OMMG

OMMG OKAN

Okuma Avanger ya da Ryobi Ecusima iyi makinalar,ihtiyaçlarını karşılar.Tercih senin....

17. KULL64

KULL64 Emrah

Favori Kamış:
    Guan2000gr
    Favori Makine:
    Ticagt4000
    En İyi Avı:
    ...
    " Haaa ssooyle.Emme bak bi "w" harifini de kullanayiverisen bek daha gozel olur bizim oglan" :) ;)
    Hadi kendine iyi bak.Rastgele ;)

18. JiqSaW

JiqSaW SAMET

En İyi Avı:
    düşüncelerin için çok teşekkür ederim Okan Abi şimdilik hiç kötüleyen çıkmadı sanırım ikisinden birini alacağım. tekrar teşekkür ederim saygılarımla..:eek:

19. JiqSaW

JiqSaW SAMET

En İyi Avı:
    :eek: :rolleyes: ;) :D sende kendine çok iyi bak hocam Allah'a emanet ol..

20. JiqSaW

JiqSaW SAMET

En İyi Avı:
    ryobi ecusima 8000 e de taktım kafayı şimdi ya bilyesinin az olması dezavantaj mı olur okuma avanger 65 mi ryobi ecusima 8000vi mi lütfen fikir verin