Arkadaşlar sizleride bu duyarlı kampanyadan haberdar etmek ve gelecek nesiller için sağlığımız için birşeyler yapmaya çağırıyorum Umarım bu kampanya amacına ulaşır. http://www.greenpeace.org/turkey/Global/turkey/image/2011/12/openspace-gdo-sign.jpg
abi kim GDO ister ki? bu GDO nereden girdi güzel yurdumuza? duyduğum kadarıyla israilliler ve fransızlar bu konuyla yakından ilgileniyor ve dünyayı GDO ile zehirliyorlar doğru mu? Amerika bile önlemler almaya başlamış canadadan gdolu besin almamak için. saşsen ben gdo karşıyım ve mümkün mertebe otganik tüketmeye çalışıyorum. sütümü bile yukarıdan Arslanköyden alıyorum her cumartesii, yerli malı, yurdun malı, mis gibi içiyorum
Bir çok üründe MODİFİYE nişasta, MODİFİYE mısır nişastası şeklinde geçmektedir. Aldığımız ürünlerin içindekiler kısmına lütfen dikkat edelim.
GDO ya hayır diyelim arkadaşlar. bize birşey olmaz belki ama çocuklarımıza güzel bir dünya bırakalım. organik tercih edelim
Arkadaşlar bu kadar üye olan siteden katılım bu kadar azmı ? Böyle önemli bir konu için çocuklarımıza daha güzel bir dünya bırakmak için lütfen kampanyaya katılalım