lütfen yardım edebilrseniz???

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında tomy77 tarafından paylaşıldı.

1. tomy77

tomy77

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    7 kg levrek
    :confused: benim size nacizane bi sorum olacaktı ben şu anada istanbuldayım güngörende buradan karşıya geçmeden yani bu yakadan kıyıdan istavirit yakalamak istiyorum benim sorum şu olacak yer çaparinin iğne no su ve rengi ve sabah erken balığın çıkacağı meraları semt isimleriyle söyleyeve tam olarak yerin mekanını söyliyebiilirseniz çok müşerref olurum şimdiden çok teşekkür ederim.........

2. tomy77

tomy77

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    7 kg levrek
    :mad: o kadar sağolun ki sabahın köründe açtım saat?? bilemiyorm aileye kabul etmemşsiz galiba beni çok sağolun..............................

3. svr0607

svr0607

Favori Kamış:
    Şu sıralar sadece zıpkın
    En İyi Avı:
    71cm 1.6kg denizturnası,1.2 kg levrek 10 kg civarı bir akya gözlerimin önündeydi....
    yok yahu kızma hemen elbet yazar birileri:D:D

4. Hafta içi yazmış olsaydın anında cevap alırdın, ancak bugün c.tesi, herkes balıga gezmeye filan gitti;) Aileye kabul edilmeme gibi bir durum asla olamaz burda, için rahat olsun;) :)

5. güroloflu

güroloflu Gürol Ofluoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    1.5 kg lık kofana
    Osman kardeşim,Canazorun dediği gibi genelde hafta sonları herkes ya balık yada tatil telaşındadır.Bende eski bir istanbullu olarak sana yardımcı olmaya çalışayım.Bildiğim kadarıyla sarayburnunda, haliç te galata ve unkapanı köprüsünde çapara ile istavrit tutabilirsin.10 veya 11 numara iğne ile sarayburnunda mümkün olduğu kadar ağır kueşunla tahminen 150 gr ve daha fazlası olabilir, köprüden atarsan 60 gram kurşun yeter sanırım.Çapari rengi ise genelde açık yeşil ,ama balık olduktan sonra çaparinin her rengine balık olur.Simli ve açık yeşil olabilir.Pazartesi akşamı bu soruyu sorarsan avrupa yakasındaki arkadaşlar sana daha çok yardımcı olabilirler.Kolay gelsin.

6. tomy77

tomy77

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    7 kg levrek
    çok pardon taamam tuşuna basttıktan sora geldi aklıma bütün bunlar tamam birdaha açarım konuyu pazartesi yaa 150gram kurşunu akıntı için mi yoksa uzağa atmak için mi ben en verimli atışı 45 gramla yapıyorum 140 metre kadar
    yetmezmi.....

7. güroloflu

güroloflu Gürol Ofluoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    1.5 kg lık kofana
    Bende Samsunda 30 veya 40 gramla atıyorum ama bu yaz haziranda emirgana gittik 75 gram kuşun iki dakika sonra bebekten çıkıyor.:D
    Sarayburnunda akıntı daha hızlıdır.ama unkapanı köprüsünde daha hafif kurşun kullanabilirsin.