Arkadaşlar Bizim Marsin'de Yazlik Var.denizinde Ahtapottan Tutun Kalkan Baliğina Kadar O Kadar Balik Var Ki.tertemiz Bir Deniz.ben Zipkinla Kiyida Avlanmak Istiyorum.neden Kiyi?diye Soracaksiniz Ama,bizim Denizde 2 Adim Attiğinizda 2 Metre Derinleşiyo:dzipkinla Ahtapot Vurmak Istiyorum.acaba Ahtapot'u Iskalarsam Beni öldürür Mü???
evet zıpkınla ıskalarsan muhtemelen hızlıca kafana yapışır ve dişleriyle kafa tasında açacağı delikten beynini emer 1.5 saniyede ölürsün , elbetteki şaka yapıyorum hiçbirşey yapmaz ama parmağını gider alt kısmında bulunan ağzına sokar ve ısırmasını beklersen o konuda birşey diyemem sığ su şu durumda senin için bir alternatif değil sığ sudan başka byerde zıpkınla ağırlıksız dengede duramaz suda çırpınmaktan nefes tutamaz balık göremezsin 1-3 metre derinlik zıpkınla avlanabileceğin yegane derinliktr (ekipmansız) 3 lü zıpkın ucuyla ahtapotu daha kolay avlarsın eğer amacın sadece ahtapotsa zıpkının çok kaliteli olmasına gerek yok ahtapot avı çokta zor olan bir canlı değildir zıpkını daya tetiği çek asıl mesela ahtapotu doğru yerde görmektir
Tuğrul belli oldu sen nasıl olsa bir zıpkın alacaksın belki bilmeyebilirsin diye bir uyarıda bulunmak istiyorum sakın zıpkını karada merak edip deneme amaçlı kullanma hele hele zıpkının ipi zıpkının ucuna bağlıyken
ya aslında vazgeçtim de,oltaya yöneldim.zıpkını ilerde düşünüyorum zaten.bana göre çok tehlikeli.iyi yapmışmıyım?
Bilmem ki iyi yapmış mısın? Kulaktan dolma bilgilerle rüzgar ne tarafa savurursa orda konumlanmak hem zaman kaybıdır hem de asıl olman gereken yerde olmana engeldir. Zıpkın çok hayati bir durum ise bununla ilgili kurslar var işin ciddiyetini her yönüyle uygulayıp, bizzat pratik edeceğin. Katılırsın onlardan birine. Ne diyordu Bekçi Murtaza? Almışım ders, görmüşüm kurs, amirlerimden terbiye.