Lutfen yardim edin makarama ve kostekler icin misina..

Konu, 'Misinalar' kısmında altınova45 tarafından paylaşıldı.

1. altınova45

altınova45 aras poyraz

oncelik herkese merhabalar forumda yeniyim ve yardimlarinizi bekliyorum...
    bulundugum mereda sinirli bir av yelpazesine sahibim kucuk ve orta boy kefaller yakalayarak
    levrek birakmasi yapacagim ve cok guzel levrek cikiyor kefal icin forum da edindigim bilgere kadariyla
    ince misina gerekiyor..makinelerime kaclik misina sarayim kibris kostekleri icin 0.10 uyugunmudur ve kosteklerin saglamligi bakimindan hangi marka?
    ama sole bi durumda daha var buyuk kefallerde var 0.10 luk kosteklerle cekebilrimiyim..aksamlarida kibrisi oltadan cekip sulunezli beklemeli
    yapicam dip oltasi sizce kaclik misina onerirsiniz...marka olarakta makinelerime hangi marka ve kaclik misina sarayim?en fazla kullanicagim zargana topu ve kurusn 60 gr civarinda
    lutfen onerelerinizi ve bilgilernizi paylasarisaniz cok tesekkur ederim...

2. vtecc

vtecc fatih

Favori Kamış:
    LINEAEFFE CEBOASTUR NEAH BAU KAMIŞ 4.20 LINEAEFFE SPIRIT SURF KAMIŞ 3.90M Okuma Salina SeaSpin10-40
    Favori Makine:
    OKUMA SALINA SAII 10000 DAM STELL POWER 360 SHIMANO SAHARA 3000 FD
    En İyi Avı:
    45 cm balon :)
    powerline misina öneririm özellikle spider modelini hem sağlam hem ucuz..

3. apo_1905

apo_1905 apo

powerline misinalarını kullanıyorum ben takım yapımında.Memnunum sağlam misinalar.Yanlız kefam için 0,10 diyorsun ben istavrit kösteğinde bile 0,12 kullanıyorum 0,10 çok ince bence ve kefal o kalınlıktaki misinayı koparır die düşünüyorum.