oncelik herkese merhabalar forumda yeniyim ve yardimlarinizi bekliyorum... bulundugum mereda sinirli bir av yelpazesine sahibim kucuk ve orta boy kefaller yakalayarak levrek birakmasi yapacagim ve cok guzel levrek cikiyor kefal icin forum da edindigim bilgere kadariyla ince misina gerekiyor..makinelerime kaclik misina sarayim kibris kostekleri icin 0.10 uyugunmudur ve kosteklerin saglamligi bakimindan hangi marka? ama sole bi durumda daha var buyuk kefallerde var 0.10 luk kosteklerle cekebilrimiyim..aksamlarida kibrisi oltadan cekip sulunezli beklemeli yapicam dip oltasi sizce kaclik misina onerirsiniz...marka olarakta makinelerime hangi marka ve kaclik misina sarayim?en fazla kullanicagim zargana topu ve kurusn 60 gr civarinda lutfen onerelerinizi ve bilgilernizi paylasarisaniz cok tesekkur ederim...
powerline misinalarını kullanıyorum ben takım yapımında.Memnunum sağlam misinalar.Yanlız kefam için 0,10 diyorsun ben istavrit kösteğinde bile 0,12 kullanıyorum 0,10 çok ince bence ve kefal o kalınlıktaki misinayı koparır die düşünüyorum.