iyi günler ben onur istanbulda oturuyorum ve tekirdag sarkoyde avlanıyorum bana istanbulda en uygun fiyata kaliteli malzeme alabilecegim bi yer soylerseniz cok memnun olurum cunku 16 yasındayım ve fazla para harcayamıyorum malesef ayrıca şarköyde avlanan abillerim varsa avlak olarak birbirimize yardımcı olabiliriz sanırım yardımlarınız icin simdiden tesekkur ederim herkeze iyi günler hayırlı avlar
iyi günler kardeşim .gidebileceğin yerler arasında üsküdar cengiz balıkçılık ve yine üsküdar da kısık balıkçılık.ben de anadolu yakasında oturuyorum ve her zaman cengiz balıkçılığı tercih ediyorum.fakat avrupa yakasında da karaköy ve eminönü civarında da muhtelif yerler var oraları da tercih edebilirsin kardeşim.
İstoç da 2. ada da muhtelif markaların ithalatçıları mevcut, en uygun fiyata oradan bulabilirsin. Hatta kendine bir takım almayı düşünüyorsan arkadaşlarımız sana yardımcı olacaklardır seçim konusunda. Takımları ne için kullanmayı düşünüyorsun ve bütçen ne kadar? Bu parametreleri belirtmen yeterli.
abi biz 2 arkadas yaklasık 100 ytl paramız war biz bu parayla rapala skitter pop skitter walk ve xrap almayı dusunuyoruz sonra bi kactane misina biraz igne ve kamıs makine takımı rapalayla levrek avı icin cok tesekkur ederim hayırlı avlar