Öncelikle zaman ayırıp baktığınız için minnettarım . geçende foçadaki çok güvendiğim bir balıkçıdan hyperloop 4000 fb almıştım o makina içinde 40-80 gram atarlı bir spin kamış buldum ama malum levrek için kullanacağım sahteler 10 gram en fazla 17 gram falan bana ne öneririsiniz o kamışı alıyımmı yoksa başka kamışamı bakayım banghead banghead banghead banghead banghead
hemen alo 122 yi arıyoruz. DIIIT!. alo acil bir durum var! amaç sadece rapala atmak ve balık levrek ise 25lik makine. 10 gr atarlı birde kargı gerekli, bu ratla arada silikonda atarsın. eğer başka ve değişik avlarda da kullanacaksan işler değişir
anladım kamışım 15 grm atarlı falan olması lazım peki bu 40 80 gram lık kamışa sprilino samadıra bağlayıp atsam olurmu ?
biraz önce bir başka yorumda yazdıgımın aynısını yazıyorum macera aramak istiyorsan o şekilde yap egerki fırsatın var ise rapalaların iş görür bir kalitedeyse kamış ayarla yok degilse rapala ayarlamanı tavsiye ederim
levrek avlamak istiyorsan minimum 10 gr atarlı kamışın olmak zorunda sadece atmak değil aksiyonda vermen gerekiyor. bu iş için uygun bir kamış seni daha raht ettirir.
makinen biraz büyük ve devri düşük kalmış, kamış olarak tavsiye edilebileceklerden birinin linkini ekledim karar senin. syg. http://www.avmarketi.com/asp/product/136533/Okuma-Salina-SeaSpin-10-40g-kamis-240cm
12 yaşında bir çocuk için fazlaca muzip bir mizah anlayışına sahip olduğunu düşünüyorum.Unutmamalısınki burada yardım istediğin insanlar senin problemine ciddiyetle yaklaşıp mümkün olduğunca en iyi şekilde yardımcı olmaya çalışıyorlar....Bu linke bakanlar ne demek istediğimi anlayacaklardır....http://balikavi.net/forum/showthread.php?t=46883
istemeden olsadaidk idk idk muziplik yaptığım için özür dilerimcyr cyr bende ciddiyim çünkü makinamı aldım .. şimdi kamışımıda aldım alacağım almışken doğru almak istiyorum .. Eğer yalnış alırsamda yapabileceklerimi görmeye çalışıyorum(zargana topuyla avalama vb. ) ama ne olursa olsun levrek avlamak istiyorum reeling reeling reeling hooked hooked :hungry: :hungry:
En baştan tekrar herkes için teşekkür ederim .. Yardımlarınız için bahsettiğim kamışı aldım .. Gerçekten uzağa atabildim 10 gramlık bir sahteyi en az 25 metre atabiliyorum rüzgar arkamdayken 45 metre civarı gidiyor benim için iyi bir mesafe makinamla çok uyumlular ilk spin avımda bir levrek kacırdım bir ispendek yakalayıp bıraktım.. ve hatta oltama sübye bile geldi