dün sabah altın oluk fener mah. açıklarında her zamanki gibi çaparilerimizi hazırlmıştık...deniz çarşaf gibi,yanımızdan akın akın yunus sürüleri gecıor.bizde bir yandan kollarımızı çalıştırrarak çaparilerimizi sallıyorduk. körfezde açıkta bir yerde durduk,10 dk sonra...garip bir balık geldi teknenein yanına!!! ve balığa internetten bakındıgım kadarıyla hiç biyerede bulamadım,hatta türkiyedeki balıkların hepsinin olduğu siteye bile baktım.. şanssızlık ki yanımızda fotograf makinesi yoktu..balığı tarif edersem belki yardımcı olabilirsiniz... ortalama boyu 1.2 metre sarı kuyruklu..turkuaz rengi gibi üstunde hafif maviye yakın çizgileri vardı..kafası garip bir şekilde dik inior gözleri ve agzı kafasının tabanında neredeyse..ve kafasını tepesinde bir sarı nokta mevcuttu. tabi biz şokta kaldık bu nasıl bir balık böyle diye,işin garip tarafı hayvan sanki bize meydan okurcasına yaklaşık 45 dakika teknenin etrafında dolaştı..uskumru attık 3 tane banamısın demedi hatta neredeyse teknenin 5 cm dibine kadar geldi... arkadaşlar bu balığı tanıyan var ise lütfen bana yardımcı olsun...belkide tropikal bir hayvandı,yolunu şaışırdı...herhangi bir bilgiye ulaşacıgım sitelerei, fotoları beklıorumm...
[/URL][/IMG] Bu mudur?Renklerine bakmadan sadece sekilden tanimaya calis.bu baligin renkrenk turevleri mevcuttur.Buysa lambuka(mahi mahi)... Saglicakla kal
evet bende önceleri lambukamı diye düşündüm..ama renkleri acaip gelince şaşırdım.teşekkürler arkadaşlar.ilginç bir hayvan eti nasıldır bilemem?yenilirmi..?tutulabilirmi nedir tutma teknikleri...hayvan çunku uskumruyu yem yapıp verdik dokunmaDI BİLE...