Balık avına başlamak isteyen bir genç olarak internette araştırırken bu siteyi buldum ve zannediyorum ki çok yararını da göreceğim. Balık avına dair ne yapmam gerektiğini, nereden başlamam gerektiğini tam olarak bilmiorum. Bu işi İstanbul da yapıcam. Fakat nasıl malzeme alacağım konusunda bir fikrim yok. Biraz gözgezdirdim ama markaları veya kalitelerini hakkkında da bi fikrim yok. Bu sorularımı cvplarsanız çok mutlu olıcam. Aynı zamanda yeni başlayanlar içinde hazır bir cvp olur. Şimdiden teşekkür ederim.
değerli kardeşim, bu forumdaki her yazıyı dikkatle oku. sonra da balıkçılık malzemesi satan bir yere git. malzemeleri tanı, gör .. sonra akşam yine gel forumdaki bütün yazıları oku. ertesi gün ne yapacağına karar vermiş olacaksın emin ol..............
Aramıza hoş geldiniz. Başlangıç için öncelikle alacağınız takımı nerede ve hangi tür balığa yönelik kullanacaksınız bunu belirtmeniz gerek. Bizde amacınıza uygun takım kurmanız için tavsiyelerimizi yaparız. Burada kamışlar, burada ise makinalar hakkında çeşitli yorumlar var, ürün seçiminde size yardımcı olur. Karar verdiğinizde diğer malzemelerin seçimindede tavsiyelerde bulunabiliriz.
Selam Merhaba Can Bende yeni bir üyeyim, bir çaylak olarak sana tek söyleyebileceğim bol bol okuman bu forumu, değerli bir kaynak oluşturmuş ustalar. Arama özelliğide araştırmayı çok kolaylaştırıyor. Ama dikkat et alışkanlık yapıyor bu sayfa, benden uyarması Rasgele
Merhaba Muzaffer bey, öncelikle aramıza hoşgeldiniz. Mesaj yazmak istediğinizde, yazılı mesajın sağ alt köşesinde bulunan ve en sağda duran ikona tıklayarak mesaj yazmanız gerekmektedir. Ünlem işaretine basarak yazmış olduğunuz tüm mesajlar, sadece yönetime iletilmekte, diğer arkadaşlarımız mesajınızı görememektedir. Ben mesajınızı buraya taşıdım ama bundan sonrakiler için bilginiz olsun. Keyifli paylaşımlar. Daha açıklayıcı olarak ; Mesajın sağ alt bölümünde bulunan aşağıda resmini gördüğünüz ikona tıklayarak konuya mesaj yazabilirsiniz. Eğer bir üyenin mesajına cevap olarak yazmak isterseniz, aşağıda örnek resmini gördüğünüz "alıntı" ikonuna tıklayarak gelen yere mesajınızı yazıp gönderebilirsiniz.
Alp'le bana takıl [alp:istanbulteam] senin yaş 18 miş bizde 16 yız yaşıtız istanbuldaymışsında malzeme alacagın zaman serdar_gurevin@hotmail.com adresini ekle sana hangi malzemeyi nerden alacağın konusunda elimden geldigince yardımcı olurum. Dikkat! Balık avı bağımlılık yapar.