m SEZONUN İLK ZARGANASI VE SÜPRİZ ARKADAŞI

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Masse tarafından paylaşıldı.

1. Masse

Masse KEREM

Favori Kamış:
    Discovery Fishing Team Surf Voyager - 4.20 m (100-250 gr)
    Favori Makine:
    Discovery DFT Mercury EFA 5000-Misinam Shimano Technium Surf 0,35mm
    En İyi Avı:
    39 cm Eşkina 32 cm Lüfer 23 adet Sarıkanat :)
    Herkese Selamlar ,Hepinizie Rast Gelsin reeling

Geçenlerde işim erken bitti zaten aklımdada balığa gitmek vardı bir keşif yapıyım dedi öğleden sonra saat 16:00 gibi Suadiye sahilde kamışımı salladım,çift iğneli şamandıralı takımıma en güzel kurtlarımdan birini taktım bir zargana denemesi yapmak için saolsun beni kırmayıp bir tanesi geldi yakalaması gayet keyifliyidi :)

Çok geçmeden bir vuruş daha aldım aşağıdaki davetsiz küçük bir misafir geldi bu seferde:)

Defne yaprağı Lüferin en küçük familyası :)

Biraz misafir ettik kofamızda sonra tekrar denize neyseki ciddi bir yarası yok iğne hafiften ağzına takılmış suya atar atmaz bir sersemledi ama hemen toprlanıp sırra kadem bastı biraz büyüsün öyle gelsin dedik :)

2. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    güzel paylaşımınız için teşekkürler:) aslında bana kalırsa lüfer yarım kiloyu geçecek.baksen o zaman lüfer nasıl dağılıyor denizlerimizehihi henüz bebe iken grup halinde dolaşırlar..bizim trolcüler büyümesine izin vermeden hurra tekneye..

3. orhan kucukbicmen

orhan kucukbicmen Orhan Kucukbicmen

Favori Kamış:
    El ile balık avlarım, bu şekilde avlandığım için çok mutluyum.
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Tebrikler Kerem kardeşim, bir adet ama senin zarganan, işte böyle kompleksi olmayan kardeşlerimiz çoğaldıkça daha çabuk doğrulara ulaşacağız, ben ce tebriklerin en değerlisini hak ediyorsun.:) :) :)

4. drasty41

drasty41 Recep

Favori Kamış:
    lineaeffe unicast, spro spin2,70 ve 2,40
    Favori Makine:
    shimano exage ryobi ekusima4000
    Tebrikler Kerem bence keyifli bir av gerçekleştirmişsin.Defne yaprağını salıvermende örnek bir davranış,daha keyifli avlar dilerim.

5. 4443

4443

Tebrikler güzel kareler paylaşım için teşekkürler duyarlılık içinde ayrıca teşekkürler :)

6. Masse

Masse KEREM

Favori Kamış:
    Discovery Fishing Team Surf Voyager - 4.20 m (100-250 gr)
    Favori Makine:
    Discovery DFT Mercury EFA 5000-Misinam Shimano Technium Surf 0,35mm
    En İyi Avı:
    39 cm Eşkina 32 cm Lüfer 23 adet Sarıkanat :)
    Hepinize çok Teşekkür ederim ,elimden geldiğince kendi çapımda balık tutkumu yaşamaya çalışıyorum.Orhan abicim Sizede Ayrıca saygılarımı sunarım bloğunuzu ziyeret ettim ellerinize sağlık, herkese güzel yorumları için tekrar çok teşekkür ederim

Saygı ve Sevgilerimle,

7. ozkan79

ozkan79 özkan

merhaba;zargananın biradaha büyüklerini yakalayabilsen daha çok zevkli olurdu ama başlangıç için buda iyidir.rastgele.

8. stanlyy

stanlyy Fatih BAŞAR

Favori Kamış:
    Shakespeare ® Ugly Stik Lite 180, SHIMANO Nexave CX 210 M, D.A.M REVOLUTION TELE-X 270
    Favori Makine:
    SHIMANO RARENİUM CI4 3000 SFA, SHIMANO TECHNİUM 1000 FD
    En İyi Avı:
    Hamsi... :)
    Küçük yeğenim bu yapraklara ninjalar diyor. :D Bu sene tatil avlarımın bir çoğu bu yapraklara zarar vermeden iade etmekle geçti. O kadar çoklardı ki çapariye takılanların sayıları 2 saatte 40'ı geçmişti, en son ben pes edip bırakmıştım atmayı. :) Zargana ve iade edilen ufaklık için tebrikler. Daha bereketli avlarınız olur inşallah...