turnalar ve sudaklar çok güzeller...allah tadında avlar daim etsin...eminim her biri ayrı heyecan vermiştir...paylaşım için teşekkürler ve tebrikler...
Turgay sorma resim yüklemeyi beceremediğimden baya bi resim ve ayrıca balıkların tutulma anındaki videolarım vardı sağolsun Mod Rıfat benim adıma bu resimleri buraya taşıdı inşallah her bir avın hikayesiyle resim ve videoları ayrı ayrı paylaşırım gerçi konu yok birşey yok ama şimdilik bunlar sadece deneme resimleriydi yinede teşekkür ederim
Vayy ertan abi harika avlar yapmışsın kıskanılıcak fotoğraflar var gerçekten. Ben bu aralar havalardan dolayı pek biyerlere gidemiyorum nolucak benim durumum hiç belli değil
Mert kurt izini köpek izine karıştırdım sağol da,eski ve yeni fotolar da var kısacası yarı nostaljik daha yüzlerce fotoğraf var ama,arkadaş bunları da anlatmaya edebiyat lazım nerde o bizde bulgarda dura dura dilimizi yuttuk,zaten değil konuyu ayrıntılarıyla yazmayı 40 kere düşünüp 1 kere yazabiliyorum cevapları bile ama benim icin en onemlısı tutulan balıkların hep videoları var youtube galiba Turkiyede açılmıyor Dailymotion gibi bir yere yukleyip registre olup benim icin herşeyden onemli olan videoları yayınlamak
Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Bu yakışıklı benim Arda yarım gün kadar evde besledikten sonra tekrar kendi elleriyle ait olduğu yere salındı
Ertan abi cok guzel paylasim olmus.Lakin resimlerin boyutunu da biraz kucult be Abi bir dahaki sefere Benim internettenmi oluyor bilmiyorum, buyuk boyutlu resimler yarim aciliyor. Rastgele ....
Uploaded with ImageShack.us Bizim vatandaş ilk defa bir balık tuttu o da ''levrek''fakat gölden eve gelene kadar herşey çok yolunda gidiyordu ne olduysa balığı tekrar salalım dediğimde oldu adam kendini resmen yere yere vurdu feryat o biçim ee.. malesef istemeden de olsa sonuç bu.Ve gözyaşlarının kuruduğunda zoraki gülümseme.Şimdi ise artık aşının son ünitesini de benden aldı tutulan balığı az bir sevip ne olursa olsun hemen salmak istiyor demekki adam duble zevk yaşamak istiyor hem tutma hemde salma zevkiçünkü o kadarcık bir balığın kimseye faydasının olmayacağı yaşaması gerektiğini biliyor.
Emrah dikkat ederim hatta yan duran resimler de var daha bugün ögrendim resim yüklemeyi,evet imagede resim boyutlandırma var oradan bakarım artık oluruna,teşekkür ederim
Bahtiyar ikisi de Tolostolop denen bir tür balık sadece biri dişi acık renkli olan digeri de erkek anavatanının rusya olduğunu duydum kanalları tıkayan yosunları temizlemek için üretilmiş ve sadece sudaki planktonlarla ve yosunlarla besleniyor sürü balıgıdır sürüyle gezer yakalanması da takımda baya bir ilginç yeminin nasıl hazırlandığı ve yakalanmasını ayrı bir konu açmayı düşünüyorum orada detaylı anlatırım,malum Türkiyemizde pek tanınan bir balık değil hatta ben hiç rastlamadım.Hele 14 kiloluğu dibime kadar getiripte nasıl misinayı kopardığının videosunu da ekliyecem resmen tren gibiydi korkunç bir adrenalin
İlk fotoğraf bende açılmadı abicim o yüzden 2. fotoğrafı sordum. Verdiğin değerli bilgiler için teşekkürler. Videoları youtube'a yüklersen sevinirim. Türkiye'de her ne kadar yasak olsa bir şekilde deliyoruz biz. Tabi vaktin varsa alternatif olarak Türkiye'de yasak olmayan bir video paylaşım sitesine de yükleyebilirsin. Dört gözle bekliyorum videoları da
Uploaded with ImageShack.us Benim baba ses yapma diyen küçük tayfa o gün çok israil mi nedir ondan tutmuştuk hem gölün temizlenmesi açısından iyi hemde bir bulgar bir reçete tarif vermişti israilleri temizledikten sonra sirkede yatırıp kılcıkları erimişti kıyma yaptık içine çeşitli baharat koyduk çook övdü de ondan valla yiyemedik mendeburlar çivi kutusu gibi neyse merağımızı gdermiş olduk,kediler bayram etti Uploaded with ImageShack.us
vtunnel falan olur ya yada dailymotiona registre olmam lazım tabi yükliycem ama fon müziği koymam lazım bazen yanımdaki çeken arkadaş heyecanına kapılıp ....o kadar da tembih etmeme ragmen gerksiz sözler de sarfedebiliyor anladın
Abi güzel av olmuş tebrikler bunları Bulgaristandamı tuttun???Bizim işyerinde bir ablavar oda Kırcalili))