merhabalar arkadaşlar ismim nufusda Muhammed dönmez aslen Muhammed Abdullah Dönmez nick ismimde burdan yani isimlerin baş harflerinden gelmektedir. 1986 kütahya doğumluyum.7 yaşından beri babamla 22 sene barajlarda avlanmışımdır.iki yıldan beri kuşadasında özel bir hastanede laboratuvar teknikeri olarak çalışmakda olduğumdan dolayı deniz avcılığına başladım. şu anda 2 adet powerline pl 845 mikana ve dam steel power ve linea effe 15 kilos surf takımı ile 2 güne kadar dip avcılığı yapıyordum ama artık su üstü daha cazit gelmeye başladı. kütahya sağlık meslek ve osman gazi üniversitesi mezunu ayrıca 4 yıllık kamu yönetimi okumaktayım. tanışma bölümene aslında en başdan beri yamam gerekiyordu ama arkadaşlar kusura bakmasınlar ayrıca daha önce den açmış olduğum ve ileride açacağım konulardn dolayı yardımcı olan arkadaşlara çok çok teşekkür ederim. bu site sayesinde gerçekden çok güzel ve kendimi geliştirecek bilgiler edindim
normal ve aynalı sazan avlıyorduk barajlarda gittiğimiz barajlarda uşak eşme doguluşak sogüt brajları dır.