Soma da yaşanan talihsizlikte hayatını kaybeden madencilerimize Allahtan Rahmet,yakınlarına ve tüm yurttaşlarımıza sabırlar diliyorum.
Aynı duygularla bende yazdıklarınıza katılıyor. Başımız sağolsun diyorum. yaralılarımızıda Allah Şifalar versin.
Başımız sağolsun, dünden beri tadımız tuzumuz kaçtı, moralimiz sıfırlandı. Ölenlere Allah'tan rahmet, kalanlara acil şifalar ve sabırlar dilerim.
Rabbim rahmet eylesin geride kalanlara sabırlar versin en değerli emekcilerimizi kaybettik başımız sağ olsun.
hayatını kaybedenlere ALLAHtan rahmet,yakınlarına başsağlığı diliyorum.geride kalanların ALLAH yar ve yardımcısı inşallah
Allah rahmet eylesin mekanları cennetten bir köşe olsun yakınlarına yaradan sabır versin ... 200 küsür İnsanın Hayatı bu kadar basit olamaz arkadaşlar ya
Sıkıntılı bir durum.. Hayatını kaybedenlere Allah rahmet eylesin,geride kalanlarada Allah sabır versin...
ALLAH rahmet eylesin,hastahanede olanlarada ALLAH'ım acil şifalar versin,ailelerinede ALLAH sabır versin.
20 gün önce soma madenlerinde çok fazla kaza oluyor araştırılsın diye verilen önergeyi ,gereksiz önergelerle meclisi tıkamayın diye red edildiğini duyunca üzülmemek elde değil. mekanları cennet olsun .
allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun.allah gerde kalanlara saglıklı uzun ömür ve saburlar versin inşallah. ,
Başımız sağolsun, 2000'li yıllarda bu faciayı yaşamamalıydık. Almanya'da son 10 yılda madende ölen işçi sayısı sadece 3'müş. Ölenlere Tanrı'dan rahmet, ailelerine sabır dilerim.