Arkadaşlarım abilerim kardeşlerim madra barajında avlanmayı düşünüyorum fakat hiç biyerde bu barajla ilgili bilgi bulamadım burada nereler müsait nasıl bir derinlik var hangi takımla avlanmam gerek göl bereketli sadece bunu duydum başka bişey bulamadım yazlığımıza çok yakın 8 km falan ama nasıl biyer göle nerden inilir tehlike varmıdır bilgilendirecek birisi varmı kiminle irtibata geçebilirim. Teşekkürler Kolay gelsin. Allah herkeze nasibine ve gönlüne göre av versin.
Derindir. yayla gibi geniş düzlükleri olan bir baraj değil sarp ve dik kayalık yerler düz olarak bir tek kenarı var İnişi kime sorsan gösterir , birde sana tavsiyem şansını artırman açısından 15mm fresh fish boili götür yanında
Bu baraj gidilmesi zor,müsait olta atılacak yer bulunması dahada zor bir barajdır. Botsuz avlanılmasıda nerdeyse imkansızdır.Zira her gün hızla su kaybeder ve etrafı balçık halindedir. Zaten tabanındada birçok ağaç kök gibi takıma oranı çok yüksek bir yapısı vardır.
Belkide bu sartlar yuzunden bereketli bir avlak trofeler mevcut populasyonu yerinde bir avlakmis botum var ama cesaret edip tek basima acilamam daha cok gencim insallah bir yolunu bulur ve o barajda avlanirim tavsiyeleriniz icin cok tesekkur ederim
Baraj gerçekten çok verimli fotoğraf makinesi götürmeyi unuttum ve sadece bir kere gidebilme şansım oldu. Dediğimiz gibi hiç bir iğne takım takılmadı baraj bomboş inşallah böyle kalır öğlen sıcağında bazı iri trofeler suyun tam üstünde duruyor sürü halinde mübarek baraj çok güzel ayrıca kaşık ile iri kasnalar alınıyor fakat çok rüzgar alıyor. Eğer sazana gideceksiniz 0.35 üstü misina kullanmanızı tavsiye ederim 4 trofeyi bu yüzden kaçırdım fırdöndü koptu ilkinde diğerinde düğüm çözüldü acemilik fırdöndüsüz takım nasıl koptu hiç anlayamadım hiç biyerde düğüm yok birşey yok mantar boşa çıkıverdi Ayvalık Dikili Altınova Sarımsaklı Manisa Soma İzmirden bohçacılar hariç kim gelirse orada mutlu olabileceğine eminim Ayrıca vedat abimin dediği gibi bir tek kıyısı var kenarı balçık ama çok güneş olunca balçık kurumuş yinede akşam 9-10 gibi su nedense biraz yükseldi sabaha karşı balçık oluyor ama merak etmeyin saat 8-9 olmadan kuruyor. Çok fazla güneş alıyor şapka şemsiye ve güneş kremi alın