Tuncay ve ben(Mahşer1+2) Testere pek iyi görüntü vermemiş galiba.. Şimdi oldu herhalde.. Leylek sürüsü resmi geçitte.. Tuncay takım hazırlıyor.. Veeee Testere oltasında.. Sedat(Mahşer3)tatildeyken yaptığımız bir Av kaçamağı..
Hiiiiiiii... Sedat ağabeyi ekip gitmek ha? Eyvah eyvah... Fırtına kopar yakında. Küçük ama keyifli bir av macerası olmuş. Darısı Sedat ağabeyin de aranızda olduğu bir zamanda yine sizin başınıza inşallah.
Teşekkürler.. Seçkin Değirmenköyde pek bişey kalmadı,yer Yeniçiftlik göleti.. Sağol Aytekin sanada bol balıklı avlar dileriz.. Sağol Korni.. Canın nezaman isterse buyur gel.. Sedat tatildeydi,dünde Tuncay ile Sedat Eşkina'ya gittiler bakalım neler yaptılar.. Biliyorsun bizde ayrı,gayrı yok.. Birimiz hepimiz için,hepimiz birimiz için sloganı her daim geçerlidir Sennur.. Bi Organizasyon ayarlayında bu arada sayenizde bir İstanbul yaparız..
Sizi gidi abiler sizi. Ne mutlu size valla. Ne güzel kaçıp kaçıp kafanızı kırıyosunuz. Ellerinize ayaklarınıza sağlık abilerim.
Gel diyoruz gelmiyorsun,hep bir bahane buluyorsun.. Bi dahaki avda senide mutlaka yanımızda görmek isteriz.. Hem şöylede bir Sucuk partisi Tekir falanda ne dersin??
Sağol Serdar,seninlede keyfli bir av yaparız ben Antalya'ya geldiğimde inşallah.. Kardeşlerim Antalya'da ikamet ediyorlarda..
Beni kıskandırmak için mi koydun bu fotoları. Sana misilleme olarak ben de tek başıma av raporu yazacağım Yokluğumda güzel bir gün geçirmişsiniz, kutlarım.