Merhwbw arkadaslar araniza yeni katildim ortalama 3 - 3.5 m uzunlugunda bir kamisa gore makara istiyorum arastiriyorum makara uzerindeki rakamlari anlamiyorum iyi bir bilgide bulamiyorum forumlarda 1000 lik 2000 lik bu 10000 e kadar cikiyor sanirim bunun ne anlama geldigini bilen var mi
belirttiğiniz sayılar büyüklük küçüklük ifadesi anlayacağınız. ne avlayacagınız ve hangi türde avlanacaksınız gibi bir ön tabir vardır. bu sorunun cevabına göre sorduğunuz sorunun cevabi daha net verilir. ancak orta halli 3000 lik bi makine alsanız sizin için yeterli olacaktır. rastgele...
Bende shimano beastmaster 7000 var ben bunu tekne kamisina spin kamisina surf kamisinda hepsinde kullanmak istiyorum ve tutmak istedigim balik kilo olarak max. 20 30 kg
shimano beastmaster 7000 spin yaparsan kollarin kopar bende yeni yeni basliyorum bu spin konusuna, yeni kamis Shimano Vengeance BX Shad 2.70м 14-40 ve makara Макара Shimano Sedona 4000 XG FI agirligi 295 gr. Sendeki makara 700 gr, ve bu makara genellikle sazan baligi icin kullanilan bir makara