Dün iflas eden bir malzemeciden 46 tane makara aldım,hepsini inceledim ve hangi makinaya ait olduklarını biliyorum,bir tanesi hariç,en altta görülen ve shimanoya ait olan bu makara hangi modeline ait tam olarak çıkaramadım,aramızda bilen varmı,yada makara birinize tanıdık geliyormu.. Makaranın üzerinde Shimano 10000 yazıyor...
Ben de Power Aero'ya benzettim... https://www.google.com.tr/search?q=...-IGwAQ&ved=0CC4QsAQ&biw=1252&bih=563&dpr=1.09
İyide Shimano power areo xt 10000 makarasında power aero yazmıyormu,benim bu almış olduğumda sadece "shimano 10000"yazıyor ve misina sarım kapasitesi başka yazı yok..
onu bilmiyorum da, sol alttaki konik olan kafa bir iki markada mevcut. lineaeffe ve mitchelin bu tip makinalari var. mesela mitchel compact serisi silver ve gold'da bu kafalar kullanilmakta. 10kg drag var o kafada
Senin bahsetmiş olduğun makara cormoran markasının black master modeli Roy,ama bu kafayı başka markalarında kulanması muhtemeldir,zaten çoğu marka iç içe girmiş artık,bir birleri ile bağlantılılar...