Bu ilanı daha önce vermiştim ama bazı sebeplerden dolayı kaldırılmıştı. Sebeplere değinmeyeceğim. Yönetim ile olayı bir şekilde çözdük. Aslında satıştan vazgeçmiştim ama yönetimin yapıcı konuşmasıyla tekrar yayınlamaya karar verdim. SOLDAN - SAĞA sahtelerin markası şunlardır: 1- Yo-Zuri Hydro Tiger 3d popper 9 cm = 30 tl 2- İma Skimmer 11 cm = 30 tl 3- STRIKE-PRO 11 cm = 10 tl 4- SALMO WHACKY 12F 12CM = 10 tl 5- SALMO SKINNER 10F CYP 10CM =15 tl 6- JAXON HOLO SELECT FEROX F 10CM = 10 tl 7- Lucky Craft Pointer 100 Deep Diver 10 cm = 20 tl 8- PELICAN NITRO MAKET BALIK 13 MM = 5 TL 9- SPRO IKEMEN BAİT 9.5 CM = 20 TL Sahteler çok az kullanılmış olup sıfır ayarındadır ve toplu olarak satılacaktır. Toplam fiyat = 150 TL Kargo alıcıya aittir. Üç adet sahte çekirge hediyedir. Uyku tulumu sıfır hiç kullanılmadı. Geçen yıl Alamanyadan getirtmiştim. Ürün fazlalığından dolayı satılıktır. Aynısını kullanmaktayım. Kışın buzlu günlerde çok işe yaradı. Kesinlikle tavsiye ederim. Fiyatı= 100 TL Kargo alıcıya aittir. Okuma Alümina 240cm 10-40gr iki parça kamış. 2-3 avda kullanılmıştır. Sıfır ayarındadır. 90 TL Kargo alıcıya aittir. http://www.avmarketi.com/asp/product/19146/OKUMA-ALUMINA-SPIN-KAMIS-240cm-10-40GR
Hemşom öncelikle hayırlı satışlar. Tek tek sataydın, soldan 3 ve sağdan 1 kapmıştım Fikrin değişirse onlar benim
Kardeşim çok teşekkürler Fakat bu teklifini; olur da bu sahteleri topluca satamazsan tekrar gözden geçiririz Tabi ki ücreti dahilinde gözden geçiririz Şimdilik hakkımı saklı tutuyorum. Tekrar hayırlı satışlar
Hemşom, sahteler elime ulaştı. Çok teşekkür ederim Hesap numaranı bekliyorum Bu arada promosyon sahte de süper. Tam lagosluk