Arkadaşlar makinalar için hangi misinayı tavsiye edersiniz.2 haftadır araştırma yapıyorum bir karar veremedim.Sufix Xl Strong'un 600 mt bobinleri kafama en çok yatan.Benim için kriterler: -Gam Yapmaması -Çekerinin iyi olması -En az 250 mt makara veya bobin olması -Hem tatlı suda hemde tuzlu suda kullanıma uygun olması -Ve fiyatının da uygun olması.100 mt makaraya en az 10 ytl verecek param yok.Yani pahalı çözümlerden uzağım.
Alternatif olarak verebileceğim Trabbuco camocast serisi Trabbuco S Force Dual Power Kullanım açısından oldukça başarılıdır, makina üzerinde ömrü oldukça uzundur, fiyatı pahalı gelir mi orası size kalmış.
Selamlar Mesut. Ben makinamın birisinde 0.28mm Pelican kullanıyorum. Yaklaşık bir ay önce 600 mt lik bobin aldım ve sardım. Fiyatı 7 Ytl. Ucuz ama gam yapmıyor ve çekeride normal. Fiyatına göre iyi, hatta kaliteli diyebilirim. Çaparide, kaşıkta, yemli de rahatlıkla kullanabilirsin. Bereketli avlar.
Büyük ihtimalle Pelican veya Sufix Strong'un 600 mt'lik bobinlerinden alacağım.Trabbuco misinaları araştırdım.Gerçekten güzel misinalar.Edirne'de balık malzemesi satan bir dükkanda görmüştüm.Renkleri bir harika.300 mt'si 20 YTL.Güzel olmalarına rağmen benim için pahalı.
Arkadaşlar uzun araştırmaların sonucu Trabucco Surf Cast 0.35 mm 300 mt(30 YTL) Trabucco Xp-Line All Round 0.45 300 mt(20 YTL) Remixon Symbat 0.30 mm 300 mt(7 YTL) misina aldım Edirne'den
merak ettiğim bir soru var; kalın misinamı daha çabuk oltadan boşalır(fırlatırken) yoksa ince misina mı? soruş amacım fırlatırken oltanın daha sorunsuz boşalması ve daha uzağa fırlatmak . bu bağlamda genelde marketlerin alt raflarında bulunan, ucuz sanırım bobin diye tabır edılen mısınalardan makinaya sarmayı öneririmisiniz? teşekkürler
Sufix Xl Strong 600 mt bobinleri tavsiye ederim.Fiyatları da uygun.0.30-0.35 mm ideal.Benim aldığım misinalar pahalı.
Yücel Bey, Bu misinaları Istanbul'da nerden temin edebileceğim konusunda bilgi verebilirmisiniz. Teşekkürler
Trabucco T-Force Super iso special salt water Bütün makinelerimde bu sarılı.İpek gibi harika bir misina. aha bu misina Tabi 25 veya 30 luk resimdeki gib 50 lik değil
süper misinadır Bu misinadan bende kullanıyorum, gerçektende müthiş. gam yapmıyor çok iyi çekeri var yapısıda bi garip zaten elinize aldığınızda farklı olduğunu hissediyorsunuz. kesinlikle tavsiye ederim.
ben de angel kiss, angel kiss soft ve lazer tornado misinaları tavsiye ederim, 300 metreleri yanılmıyorsam şu an 15-16 lira civarı olmalı.
nden yaramadığını da anlat ta alacak olanların bi fikri olsun değil mi sebebi varmı yoksa şahsi düşüncen mi
evet arkadaşlar benim makinadakullandığım misina budur oskar 500 mt hem fiyatı uygun ham kalite olarak mamnunum 0.30 kullanıyorum 150 gr kurşunu çok rahat atıyorum çok güzel bir misina herkese tavsiye ederim http://www.maslakbalikav.com/urun_detay.asp?id=604&ortak=