makina için yardım edermisiniz ?

Konu, 'Makineler' kısmında T-Rap tarafından paylaşıldı.

1. T-Rap

T-Rap ilker

Selamın aleyküm değerli forum üyeleri ben bi makina almak istiyorum yardım ederseniz sevinirim makinayı linkte görmüş olduğunu kamışla birlikte kullanıcam bu takımı galata köprüsünde sadece çapari avlarım için kullanıcam lütfen beni çapari yaparken fazla yormucak bi makina öneririseniz çok iyi olur hafif bi takım olmasını istiyorum saygılar rasgele.

http://www.avmarketi.com/asp/show_stock.asp?product=7-C-2267239&productref=5001&ID1=&ID2=

2. cyhnckr

cyhnckr Ceyhun

Favori Kamış:
    Shimano Ultegra, Major Craft Solpara 275 50gr, Italcanna Jigging
    Favori Makine:
    Penn Affinity, Daiwa Emblem Pro 6000A, FinNor Marquesa 40II,Daiwa Exceler 4000HA,Daiwa Saltist 4500
    En İyi Avı:
    43cm palamut , 50cm Lüfer , 7,5kg Sarıkuyruk
  3. vtecc

vtecc fatih

Favori Kamış:
    LINEAEFFE CEBOASTUR NEAH BAU KAMIŞ 4.20 LINEAEFFE SPIRIT SURF KAMIŞ 3.90M Okuma Salina SeaSpin10-40
    Favori Makine:
    OKUMA SALINA SAII 10000 DAM STELL POWER 360 SHIMANO SAHARA 3000 FD
    En İyi Avı:
    45 cm balon :)
  4. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Benim makine isminden önce verebileceğim tek tavsiye, makine çok bildik marka dahi olsada mutlaka hafif olsun derim, 400gr. ve aşağısı olsun, yorulmamak için...Selâmlar...:)

5. Okan_uA

Okan_uA .

6. T-Rap

T-Rap ilker

Herkeze çok teşekkür ederim yardımlarınız ve emekleriniz için saygılar.

7. erhancho

erhancho Erhan

Merhabalar makine tavsiye için çok konu açılmış bende başka bir konu açmak istemedim.Ustalar dan Kamış ve Makina tavsiyesi almak istiyorum eski oltam emekli oldu sanırım Alba Star kamış markalı yine aynı markaya benzer adıyla makine kullanıyordum balık avında kıyıdan avlanıyordum fakat kamış çok paslandı ve makina da misina saran bölge ismini bilmiyorum ne deniliyor sarım yaparken kesmiş ve orda yer yapmış artık kullanamıyorum çünkü misinayı kesiyor veya saramıyorum.Kamış 3 metrelik di ve kolum çok yoruluyordu tutarken.

Sizlarden bana tavsiye edebileceğiniz genelde denizde kıyıdan avlanma yapabileceğim kamış ve makina önermeniz bütçe olarak 100-150 lira ayıracağım yeter ki kamış kolumu ağırtmasın ve makina sarması rahat bir makina olsun netten balık av malzemeleri satan sitelere bakıyorum çoğu çin malı ürünler tv den sürekli balıkçılık kanallarını izlerim veya balıkçılık ile ilgili belgeselleri takip ederim başka ülkelerdeki insanlar çıkrık makina kullanmakta genelde ama kıyıdan bilmiyorum çıkrık makinaya gerek varmı?Marmara denizinde kıyıdan anca sardalye eşşek istavriti zargana izmarit sarı kanat gümüş balıklarına uygun takım satın almak istiyorum