selamın aleykum arkadasım mazeme toplayacam yardımcı ol dedi, yalnız benim ezber gitmem tabiki yanlış olucak kamış makına misina ve jigging sahtelerınden önerilerinizi okumaktan büyük keyif alıcam uygun fiyat olursa makbule gecer tabiki bu demek değildir, ucuzcu olamıyorsun arkadaş tutturdu jig yapacam diye. ? okuma cedros 180 300 gram atarlı kamış yok avmarketi balıkmarketim de nerden hepsini alabiliriz güvenilir site ? ve en önemlisi soft misina kac cekerli kalınlıklı olması gerekir soft olmasıni istiyoruz urgan gibi kazık gibi misina jigdede bas agrıtıcak ip istemiyoruz ipden anlamıyoruz cunkü önerileriniz için teşekkür ederim şimdiden herkeze saygılar rastgele.
cengizbalıkçılık.com. orayı ara ben jigging yapacağım de..şu kadar param var de.. onlar sana uygun takımı gösterirler hem hesaplı almış olursun hemde.arıza vs durumunda karşında ilgili birileri olur bütçe ne kadar onu belirtde burdanda yardımcı olalım
Bayağı bir bekledin Murat kardeşim. Madem cevap gelmedi, ben yazayımda hareketlensin biraz. Jig derken, bu sistem ayrı bir disiplin gerektiren bir stildir. Hemde ciddi ciddi. Burada genelimiz, spin, surf ve genel kullanım olarak beklemeli avlara yatkınız. Eğer ucuz yollu bir jig makina hedeflemiş olsaydım, şöyle bir şey düşünür olurdum. Tabii fiziksel olarak inceledikten sonra. http://www.avmarketi.com/asp/product/19039/Shimano-Spheros-8000-PG-3XSA-RB-1-BB-Makine Bütçe problemi daha da iyise, üst segmentler çok daha isabet olurdu.
vedat amcayada sordumda o bana cengiz balıkcılıktan al dedı ben araştırayım dedıde arkadasım alıcak bu mazemlerı benım suan alacak durumum yok beklemedeyim arkadasım satın alıcak benim topladıgım takım jigging için 800 liraya denk geliyor cok pahalı tuttu abi bakalım arkadaş tutturdu alıcam alıcam diye bakalım araştırma içindeyim