makina spin ve surf? ve kamış

Konu, 'Makineler' kısmında şanssızbalıkçı tarafından paylaşıldı.

1. şanssızbalıkçı

şanssızbalıkçı Furkan

arkadaşlar, kıymetli üstadlar... tecrübelerinize başvurmak istedim; sezon neredeyse bitecek ama ben anca maddi olarak kendimi toparlayabildim. bu işte daha yeniyim; ama meraklıyım büyüklerimin tecrübelerinden istifade ederek bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum... kendime 2 adet kamıi ve makina seti ayarlamak istiyorum. genelde denizde sahteyle, kaşıkla at çek, ve çapari kullanıyorum. bazen de tatlı suya turna ve sazana gidiyorum. makina olarak okuma salina 65 i bir takıma düşündüm, link bu

http://www.avmarketi.com/asp/show_stock.asp?product=7-OKU-SALINA65

bu makinaya surf bi kamış düşünüyorum. ama bunla at çek, çapari olur mu? tabi bu makinayı da genelde kıyıdan kullanıcam ve bazen de göl de...
    diğer bi takım da daha düşük bütçeli, orta yollu bir seçim...

http://www.avmarketi.com/asp/show_stock.asp?product=4-02.05.004

buna da bi kamış tercihinde bulunmuş değilim..
    sizlere sorum şu olacak, bu kullanım amaçları doğrultusunda bu makineler iş yapar mı? veya başka ne önerebilirsiniz? bütçem toplam iki makina için 350 ayırabilirim.. veya siz tavsiye ederseniz biraz daha zorlayabilirim... şimdiden teşekkürler... aldın mı sağlam uzun süre kullanabilceğim, beni yarı yolda bırakmayacak bir şey istiyorum... teşekkürler...

2. Spector

Spector Şeref

Favori Kamış:
    Lineaeffe s-flex 4.50
    Favori Makine:
    Okuma Spektor
    En İyi Avı:
    Karaburun da kalkan 4.5 kiloya yakındı .
    Furkan kardeşim fikir vericem ama nerde yaşıyorsun bilsem de ona göre faydalı olmaya çalışsam. Saygılar.

3. şanssızbalıkçı

şanssızbalıkçı Furkan

kamış makina

ben balıkesir de yaşıyorum. bazen bandırmaya, erdeğe denize gidiyorum. bazen de balıkesir civarındaki göllere.. bazen de bursa mudanya güzelyalı ve karacabey boğaz... teşekkürler

4. şanssızbalıkçı

şanssızbalıkçı Furkan

sanırım bu tarz sorulardan artık üstadlar sıkıldı

galiba bu tarz sorular artık sizi yoruyor, o kadar görüntüleme olmasına rağmen cevap yok, yine de teşekkürler...

5. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Furkan selamlar,

Üstat/usta değilim. Sitemini de üzerime alınmıyorum ve hatta yerinde bir tepki olarak değerlendiriyorum.

Ancak, (eyvaah yine işin içine "ancak" girdi. O halde tam tersi söylenecek:eek: ) aynı konuda daha önce açılmış -abartmış olmayayım- belki onlarca, yüzlerce başlık var. Bu başlıkları enine boyuna irdelesen ve muhtemel çekincelerini de üyelerimizle paylaşsan daha bir hoş olmaz mı?:) :rolleyes:

Sevgiler.:)

6. Spector

Spector Şeref

Favori Kamış:
    Lineaeffe s-flex 4.50
    Favori Makine:
    Okuma Spektor
    En İyi Avı:
    Karaburun da kalkan 4.5 kiloya yakındı .
    Furkan kardesim uzatmaya gerek yok el elden marka markadan makina makinadan ustun olabilir tabi yaninda paralarida ona gore oluyor benim tavsiyem kamis lineaeffe çok güzel surf kamışları var itahalatcısıda malının her zaman arkasında sorun yaşamazsın ve göldede kullanabilirsin incele derim makinaya gelincede hic fazla gidiklama surf ada gölede blue hawk derim paralarida senin bütcenin altinda memnunda kalirsin ama ben kullandim denizdede göldede şimdi yanina bir üst modeli spektoru ilave ettim incele derim . Aklına yatarsa alderim . Güzel balık avlarıda derim . (max 4 ede bir bakd erim) bu makinalar okuma nin bilgin olsun .

7. şanssızbalıkçı

şanssızbalıkçı Furkan

herkese teşekkürler

vakit ayırıp cevap yazdığınız için teşekkür edicem, hepsini biaraştıracağım, kararımı ona göre vericeğim. tavsiyeleriniz için şükranlarımı sunuyorum...

8. tarcan

tarcan ...

Favori Kamış:
    .
    Favori Makine:
    .
    En İyi Avı:
    Kefal 325 gram
    Yokmu bu Şanssız Balıkçı arkadaşımıza yadım edecek bir arkadaşımız?

Serdar , bu Senin uzmanlık konun. Bir el atıver kardeşimize.

9. Balikci34

Balikci34 selim

Favori Kamış:
    Sportex,Shimano
    Favori Makine:
    Shimano,Daiwa,Dam,Abu
    En İyi Avı:
    Turna
    Hayir yormuyor,bu yazacaklarimi üzerine alinma.Üye olup hemen bu tür sorulara ben genelde cevap yazmam,hemen cevap isteyen kisiye siteyi arastirmasini öneririm,birde bize soru sorup,cevabi hosuna gitmayip baska sitelerede soru soran bir cok kisi var,iyide bizlerin tavsiyesine inanmayacaksaniz neden gelip bizlere soruyorsunuz,gidin o sitelerden tavsiye alin,ayni konu bir anda bütün sitelerde soruluyor,güvendigin,inandigin yere gidin demek geliyor icimden.

Simdi sen kendini bizlerin yerine koy ve degerlendirmeni öyle yap...