Makina Tavsiyesi Lütfen :(:(

Konu, 'Makineler' kısmında Chuck tarafından paylaşıldı.

1. Chuck

Chuck uslu akgül

Merhaba
    Aşağıdaki linkte görülen surf kamışı almış bulunmaktayım.
    siz sevgili forum üyelerinden bana bu kamışa uygun uzak mesafeli atış yapma imkanı saglıcak beklemeli avlarda ( çipura,mırmır v.b) kullanabilecegim maximum bütçe olarak 100 TL geçmeyecek makina veya makinalar tavsiye ederseniz çok sevinirim.
    şimdiden yapılan yardımlar için teşekkür ederim herkese ...

http://www.balikmarketim.com/pinfo.asp?pid=5852

2. Chuck

Chuck uslu akgül

30 kişi okumuşşş kimsenin makina önerisi yokmu ?

3. büyükçolpan

büyükçolpan Hamdi

Favori Kamış:
    shımano nexave shimano speedmaster
    Favori Makine:
    shımano titanos 5500 xsa
    En İyi Avı:
    lüfer 38 cm
    remixob infinty 7000 surf 7 bilyeli istocta remixon dan uygun fıyata alabılırsın

4. canzola

canzola Big Game Hunter

Favori Kamış:
    Shakespeare Ugly Stik Big Water XH
    Favori Makine:
    Daiwa Saltist
  5. king_barracuda

king_barracuda

Son düzenleme: 8 Eylül 2010
  6. canzola

canzola Big Game Hunter

Favori Kamış:
    Shakespeare Ugly Stik Big Water XH
    Favori Makine:
    Daiwa Saltist
    Özellikle SPRO INCOGNITO 665 5+1 BB ALU KAFA TUZLUSU KORUMA ve Okuma Distance NEW DT-60 Makine hafif olduğu için ideal. Devri de düşük sayılır, uzaktan çekerken balıklar dökülmez. Misina kapasitesi de yeterli sizin için. Yedek makarasi da mevcut. Bence seçim yaparken bu ikisi üzerinde yoğunlaşın. Bu fiyata alınabilecek en iyi makinalar. Kolay gelsin.

7. E_39

E_39 Erkan ARSLAN

Favori Kamış:
    LINEAEFFE S-CURVE 4,20 M
    Favori Makine:
    Shimano Titanos Power Aero GT 6000 + Okuma Blue Hawk
    En İyi Avı:
    Lepistes

Bu bahsettiğiniz kamış için uygun düşecek ve ekeonomik makinalara aşağıdaki konuda değinmiştim bir göz atarak size uygun kombinasyonu rahatlıkla kuracağınıza eminim...;)

http://balikavi.net/forum/showthread.php?t=35466

8. Cucar

Cucar Çağlar

Merhaba abiler,arkadaşlar ve kardeşler sitemize yeni üye oldum 2 gündür makinaları araştırıyorum amacım sağlam ve kıyıdan uzak atış yapabileceğim bir makina almakı Remixon infinity 7000 gtözüme hoş geldi ama yapılan yorumlar ve araştırmalarla pek surfle alakası olmadığını gördüm, çoğu kişi OKUMAdan memnun biraz bakınayım derken bu linkteki makinaya rastladım çok detaylı bir açıklama yapılmış linkte bi bakabilir ve bana yardımcı olursanız sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim.

Link: http://www.avmarketi.com/asp/product/13518/OKUMA-TRIO-55-MAKINE

9. king_barracuda

king_barracuda

çağlar kardeşim merhaba
    aramıza hoşgeldin ..

kendim kullanmadım ama kullananlar memnun . ben okuma avenger 65 kullandım.

mutlaka makinayı iyi tanıyanlar yorum yazacaktır 1 kaç saate kadar.merak etme cvpsız soru kalmaz bu forumda:)

birde makine için ayırdığın bütçeni yazabilirmisin fiyat aralığı verirsen daha hızlı çözüm bulunur.

forumun altında tanışalım bölümü var boş bi anında oraya konu açıp bilgilerini yazarsan tanışmış oluruz sewgili kardeşim.

şimdiden alacağın makineler hayırlı olsun güle güle kullan

10. Cucar

Cucar Çağlar

150 TL yi geçmeyecek şekilde olması işime gelir çünkü kamış ve misinayıda eklersek 250 TL yi bulacak sanki :)

11. sniper85

sniper85 Davut

Favori Kamış:
    LINEAEFFE OYSTER CAST 4.50
    Favori Makine:
    OKUMA POWER LINER PL 865
    En İyi Avı:
    Onu hâlâ arıyorum...
    Arkadaşlar Surf tipi beklemeli avlarda kullkanılacak sağlam ve çekeri kuvvetli makine arayanlara şahsen denemiş olarak tavsiye edebileceğim 10 numara bir makine var. Gerçekten deneyin pişman olmayacaksınız. makineyi elinize alır almaz kalitehi hissedecek ve ilk avınızda şak diye onay mührünü basacaksınız. Makinenin markası OKUMA!!! Bi kere adamların makinelerine güvenlerinin kanıtı ömür boyu yedek parça garantisi veriyor olmaları. Ben surf olarak ilk başta Remixon'un Magnum 6000 modelini sipariş ettim ama daha makineyi kurusunda gördüğüm an bi hayal kırıklığı yaşadım. Kutudan çıkardığımda ise kırıklığın kendisini yaşadım. Makinenin kolu kutusunda gelirken kırılmış(döküm sonuçta). Hemen iade. Üzerine bi kaç kuruş daha koydum ve OKUMA POWER LINER PL 865 ile değiştirdim. Özellikleri harika. Hele bi tek tuş(kol) ile kalama özelliği eklemişler makineye beklemeli avlarda süper. ayrıca makineyi sararken kendisini hissettiriyor zaten. Tek turda nerdeyse 1 metre sarıyor. Kesinikle iç tereddüt etmeden alın eğer beklemeli avlar için bi surf makine arıyorsanız.
    Bu da linki biraz gözlemleyin bakalım;

http://www.avmarketi.com/asp/product/5082/OKUMA-POWER-LINER-PL-865-MAKINE

12. eLaLeMBiaLeM

eLaLeMBiaLeM Ercan

Favori Kamış:
    Lineaeffe S-FLEX / Okuma PL 865
    En İyi Avı:
    Yakaladığımda yazacağım:)
    Katılıyorum sonuna kadar,2 yıla yakındır kullanıyorum denizden çekmediğim ne ayakkabı kaldı ne postal ne çuval nede başka cisim :) banamısın demeyen bir makinedir.çektiğin şeyin ebatlarını kıyıya geldiğinde anlarsın sadece.şahsen çok memnunum.

13. Chuck

Chuck uslu akgül

çağlar hoş geldin aramıza öncelikle.
    aslında bende makina ve kamış konusunda yeni sayılrırımm ama yinede benimde bir tavsiyem olucak faroz.limanı kardeşimizin bana önerdigii ve kullananların çok memnun oldugu bir takımı sana öneride bulunucam.kamış+makina ve misina hediyesi ile tahmin ettigin fiyatın yarısına mal etmiş olabilirsin yinede tercih senin güzel avlar dilerim gelişmeleri bildir bize ;)
    http://www.avmarketi.com/asp/product/11120/LINEAEFFE-SPRIT-SURF-KAMIS-OKUMA-TRAVERTINE-65-MAKINE-SET