makina ve kamış tavsiyesi

Konu, 'Makineler' kısmında academisyum tarafından paylaşıldı.

1. academisyum

academisyum taner kozdağkardeşler

Favori Kamış:
    okuma salina surf kamış
    Favori Makine:
    okuma power liner pl860
    En İyi Avı:
    mırmır 600 gr
    arkadaşlar aranıza yeni katıldım TRABUCCO ZEON XT SURF FD 6500 MAKİNA ve LİNEAEFFE allround 380 cm 150-300 gr atarlı kamış almayı düşünüyorum avlanma şeklim kıyıdan çipura mırmır ve karagöz türü balıklar size göre kamış ve makina tercihim uygunmu

2. ekinox

ekinox özgür

Favori Kamış:
    ef&fe adventure
    Favori Makine:
    ryobi-6000
    En İyi Avı:
    aynalı sazan 8.5 kg
    slm
    kamış olarak ef&fe adventure kullanıyorum
    makina olarak suzumi

3. oltacı_

oltacı_

arkadaşlar aranıza yeni katıldım TRABUCCO ZEON XT SURF FD 6500 MAKİNA ve LİNEAEFFE allround 380 cm 150-300 gr atarlı kamış almayı düşünüyorum avlanma şeklim kıyıdan çipura mırmır ve karagöz türü balıklar size göre kamış ve makina tercihim uygunmu

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Makina çok ilginç geldi bana, Adında surf yazıyor ama kendisi surf olayıyla uzaktan, yakından ilgisi yok..Surf makina olması için belirgin özelliklerin hiçbirisi yok...Furya var diye isminede surf eklenmiş,

4.1.1 dişli oranı 3 bilyalıdır. Dişli oranı tamda dip balıkçılığı için torku yüksek bir devir sayısına bağlı, Sığ makaraya sahip olması hem tekneden, hemde kuıyıdan dip balıkçılığı için uygundur ama lüfergiller için hızlı sarım daha yüksek olmasında fayda var,ama çupra,karagöz, mercan gibi balıkların hedefte olansa verileri gayet uygun makina ama marka olarak nasıldır? dersen bir fikrim olmadığını ve hiç kullanmak kısmet olmadığını belirtmek isterim.

Kamış size uygun kamıştır, Beklemeli avlar için gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

4. academisyum

academisyum taner kozdağkardeşler

Favori Kamış:
    okuma salina surf kamış
    Favori Makine:
    okuma power liner pl860
    En İyi Avı:
    mırmır 600 gr
    yorumunuz için teşekkürler.

Son düzenleme: 24 Ağustos 2009