Makina ve Kamış.......?

Konu, 'Takım Çantası' kısmında bülenttok tarafından paylaşıldı.

1. bülenttok

bülenttok BÜLENT TOK

Favori Kamış:
    amudson kudos, okuma v sistem,
    Favori Makine:
    shimano sahara ve symetre. daiwa emcast, daiwa bg ,
    En İyi Avı:
    izmit körfezinde iki kiloluk bir sinarit,
    Arkadaşlar sizden bir makina ve bir kamış hakkında bilgi istiyorum. Aşağıda belirttiğm kamış ve makinayı kullanmış yada bu iki ürün hakkında bilgisi olan arkadaşların tecrübelerini paylaşmalarını istiyorum.

MAKİNA... SPRO İNCOGNITO LCS 865.... 8 RULMANLI... SÖRF
    KAMIŞ..... AMUDSON KUDOS EXPERT 410 cm ... 120-180 Atarlı sörf kamış.

2. 56562

56562 xxx xxxxx

Bülent Bey merhaba,

İstediğiniz konuya hızlı ve sağlıklı yanıt alabilmeniz için konuyu doğru bölümde açmalısınız. Konunuzu ekipmanlar bölümüne taşıyorum.

Saygılarımla

3. stratejist

stratejist A.ÖZDEMİR

Favori Kamış:
    Shimano Nexave CX 2.40 MH, Tolee Kawahagi 2.10 MH, Mitchell Elite 602L 2/8 (1.83 UL)
    Favori Makine:
    Shimano Symmetre 500FD, Solstace 1000FI, Solstace 2500FI, Solstace 4000FI
    En İyi Avı:
    Olta ile 2700g.lık bir levrek
    Bülent bey bahsettiğiniz makinayı bilmememe rağmen ben spro'nun bazı makinaların gerçekten fiyatına oranla çok iyi olduğunu düşünüyor ve kendim de surf makina olarak spro'nun super long cast 460 modelini kullanıyorum. Şu an için memnun olduğumu söyleyebilirim.
    Bahsettiğiniz kamış olan amundson kudos marka kamışı pazartesi günü forumumuza da üye olan Cevat abinin dükkanında (ergin balıkçılık) inceleme fırsatı buldum ve gerçekten çok beğendim, eğer yeni bir kamış için ayırabilecek bütçem olsaydı hemen alırdım (hala da gelgit yaşıyorum ya hayırlısı). Kamışı incelediğinizde yüksek atarına rağmen hafifliğine hayran kalacaksınız. Ben çok iyi bir seçim olacağını düşünüyorum. Fiyat olarak ne kadar fiyat aldınız acaba?Eğer benim aldığım fiyatı aldıysanız aynı fiyat aralığında lineaeffe'nin extreme cast modeli de var (cengiz balıkçılık indirim yapmış) ve o da düşünülebilecek iyi bir kamış. Bence iki kamışı da görün, inceleyin ve kararınızı verin (hangisini seçeceğinizi tahmin edebiliyorum:))

4. fish founder

fish founder Özgür

KAMIŞ..... AMUDSON KUDOS EXPERT 410 cm ... 120-180 Atarlı sörf kamış.

remixton istoç'ta detaylı inceleme fırsatı bulduğum bir malzeme.inanılmaz hafif,ele alındığında gerçekten keyifli av çıkartacak intibasını veriyor,vuruşları en ince noktasına kadar alamama durumu söz konusu değil gibi gözüküyor.
    ama en doğru yorumu aynı kamışı dün satın alan değerli bir dostumun aynı malzemeyi bu haftasonu deneme imkanı sonrası vereceği bilgiler neticesinde değerlendireceğim

5. nidya78

nidya78 Aydın

Kamış denendi mi? :D

6. draco

draco Kaan

Favori Kamış:
    Vercelli Alba Surf, Yamaga Blanks EARLY 94MHR
    Favori Makine:
    JDM Shimano Stella SW8000PG, Daiwa Certate 3012H
    En İyi Avı:
    Tuttuğum ilk ispari. o olmasa burada olmazdım.
    makina güzel ancak çok çok kuvvetli bir makina değil. aynı klasmandaki mitchell avosurf 7000 e bakmanızı tavsiye ederim, bana daha fazla güven verdi, sadece bir kere kullandım ama incognito'dan daha çok hoşuma gitti.