arkadaşlar ben kenen aranıza yeni katılıyorum sizlerden ricam almış olduğum olta takımı hakkında bilgi çünkü balık avına merakım yeni 2495 350 D.A.M ONLINER TELE 200 KAMIŞ 100-200G atar kamış ve Pelican Hercule 7+1 BB Makine Metal Kafa makina bunlar hakkında bilgi verirseniz sevinirim şimdiden teşekkür ederim
herkese teşekkürler hoş bulduk makinam ve kamış ile ilgili yorumlarınızı alabilirsem yorumlarınız göre iç açıcı olmazsa geri iade edeceğim
Kenan abi Öncelikle aramıza hoşgeldiniz..Keyifli paylaşımlar Aldığınız takımlardan kamış oldukça iyi ve taminkar bir kamış..Makineyide avlanacağınız amaca uygun seçtiğinizi düşünürsek gayet güzel..Şimdiden hayırlı olsun..güzel avlara vesile olsun
arkadaşlar Pelican Hercule 7+1 BB Makine bazı arkadaşların söylentileri iyi bir makina olmadığından bahsediyorlar fiyatı 62,00ytl bu konuda beni aydınlatabilirmisiniz bu makina nekadar iş yapar yani ben bununla neler yapabilirim
orta kuvvetteki balıklar için kullanabilirsin yemli avlarda,çaparide yaparsın ama çok zorlama makineyi nede olsa çok iyi bi malzemesi yok hepimizin bildiği gibi..çok kötü bi malzemeside yok ..şüpeye düşme adi diye..