Selam arkadaslar elimde iki parcali albastar kamis var fakat makinam yok bana onerebileceginiz at cek icin uygun makina hangisidir ?
tamm benim istediğim özelliklerde. misinayı az topluyo yani sahte suda daha fazla yüzüyo atış mesafesi misinayı salması sarması dengeli ama istanbulun lüfer kofana avlarına pek uygun kaçmaz. oralar için fazla misina toplayan devirli filan lazım
düzeltiyorum TRABZON... oralar için drag gücü daha bi okkalı lazım. karadeniz sonuçta... akıntısı dalgası deli olunca balığı da aynı oluyor.
arkadaşım öncelik olarak avlamak istediğin balık türü tabiki şansla birlikte büyüklük oranı artı denizmi tatlı sudamı bunlar hepsi önemli faktörler. sana şöyle söyleyeyim spin avında makinanın devir 5 in üstünde olmalı 5.0.1 ve 6.0.1 arası gibi artı drag gücü iyi olmalı ve misina olarak monofilamentmi yoksa örgümü kullanıcaksın örgü düşünüyorsan çift sarımlı yani örgüye uygun olmalı benim sana önerebileceğim kendiminde kulnmış olduğum shimano exage 4000 fd 4000 büyük değilmi deme shimano nun makinaları boyutu küçüktür 310 gr örgüye uygun kaliteli fiyat olarakta 230 civarlarında ama enaz temiz kullanırsan 4 5 yıl gider