Herkese merhaba,2-3 aya inşallah shimano stradic ci44000f im gelecek ama aklıma takılan birşey var.Birkaç kişiye sordum bu makinaların yedek kafaları yokmuşidk .Ben ise çift kafalı düşünmüştüm ve kafaların birine 0.25 süper soft 8.5 kilo çekerli mono misina,kafaların diğerine ise 0.10 14.1 kilo çekerli berkley whiplas cr ystal ip misina takmayı düşünmüştüm.Acaba bu makinaların yedek kafalarını Türkiyeden ya da yurt dışından getirebileceğimiz yer var mı?
Buralarda yoktur.... Distribütöre sipariş verebilirsin ama kargo ücretiyle masraflı olur... Ebayde bazen görüyorum sadece makara satanlar oluyor.. Piyasasına göre de çok çok ucuza gidiyor... Ebayde spare spool ci4 diye aratıp bir bak bakalım global siteden... Yoksa bile her gün kontrol et... mutlaka düşürürsün... Üretimi sona eren modellerin yedek parçalarını bulmak çok zor oluyor... yeni bir model olduğu için endişe etmene gerek yok ama sen yinede al 1-2 adet.. Ben geçen haftalarda 2011 twinpower XG aldım.. yanında iki adet yedek makarasıyla getirttim... normalde pakette çıkmıyor ama satıcıyla özel bir münasebetim var ücret ödemeden aldım makaraları.... makaranın tanesi 80 dolar
Tamam teşekkürler zaten çift makara şart mono misinalıyı kıyıdan at çek için kullanmayı düşünüyorum.İp olanı da daha büyük avlarda mesela tekneden at çekte filan lullanmayı düşünüyorum0.10 da onun için ideal bence Şuan e-bay dan dedinize baktım başka bir model ci4 ün kafası var inşallah benimkinide bulurum birgün
Forumda duyurmuş olsaydın makine getirteceğini ben uyarırdım seni... Çünkü bende senin gibi düşünüp, ip ve naylon misina için iki makara şeklinde çalıştırmak adına aldım makaraları... diğer kalan 1 adet yedekte durması için... Makineyle birlikte getirtince kargo masrafıda olmuyor paketin içinde ayrıca geliyor yanında aksesuar gibi... hem yerinden aldığın için hesaplıda oluyor... Bundan sonra aklında bulunsun makine alırken mutlaka makaralarınıda sipariş et yanında.... stoklarında yoktur zaten genelde 1 hafta kadar shimanonun fabrikadan gelmesini bekliyorsun ve gelince paketin içinde dahil ediliyor, sana gönderiliyor.. Şimdiden hayırlı olsun yeni makinen...
Nasıl yani ben daha makineyi sipariş vermedim almanyadan birileri gelicek 2-3 aya onlar e-bay.de den alıp bize getirecekler yani satıcıya söylesem onları da bulabilir mi ki benim için?
bu arada aha buldum galibaFiyatıda iyi http://www.ebay.com/itm/Original-New-Shimano-Stradic-CI4-4000F-Spare-Spool-/200624714349
Kargosuda iyi... Madem makineyi almadın... senin için satın alacak kişi ürünün makarasınıda yanında sipariş etsin... Aynı paketin içinde gelir böylece... Baktın bulamadılar veya satıcı üşeniyor tedarikte... Bu satıcıdan sadece makara sipariş edersin... Böyle bişey olursa ben 2 adet alırdım bu makaradan tek kargo ücreti konusunda satıcıyla anlaşırdım...
Evet olabilir tabi ama daha e-bay.de ye mesaj çekemem(daha almancayı yeni öğreniyorum )Ordaki satıcıdan alırsam getirecek kişi halleder de.Dediğiniz gibi adam üşengeçlik filan yaparsa e-bay.com dan getiririm insallah
Çünkü ilanın üstünde yazan yazıda ne dio bak:''This listing has ended'' Artık adama sipariş vericez getirir heralde,Buldum derken en azından getirme imkanı olan birini buldum demek istedim
Sona ermiş ilandır o..... açık ilan için... http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=200639907910
Heh bu ilaç gibi geldi vallamrsparkle teşekkürler , Bi 18 imize giremedik pay pal da yine babama ihtiyacım olcak
Bence şart değil ama gerekli böylece ben aynı oltayı hem kıyıda hemde daha derinde büyük trofelerde kullanabilicem mesela