arkadaşlar yaklaşık 1 yıl kadar önce hediye gelen bir remixon ultra surf 6500 marka makinam en son gittiğim deniz avından içinde bir bir parçanın kırılması sonucu makarası aşağı yukarı hareket etmemeye başladı remixonun bu içindeki bu parçaları bulabileceğimiz yada tamir ettirecegimiz bir yer varmıdır zira hediye olmasa o kadar önemsemicem ben internette aradım ancak bulamadım yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim
info @ remixon.com mail ile durumu bildirin yardımcı olacaklardır. Sağolsunlar benim makinamı kurtardılar gönderdikleri parça ile.
Üzüldüm Akın kardeşim ne yazıkki ülkemde iki tane marka var ki ucuz ürün adı altında vatandaşı böyle madur etmekte. 1 albastar 2 remixon. bende remixon distrübitörüne bi mail at kiii işe yarayacağını anmam. N ediim üzüldüm
telefon açtım aldığın firma vasıtası ile bize yollayın dediler hediye gelen ürün nerden alındığını bilememki
Sevgili Akın bey.Öncelikle geçmiş olsun.Bu tarz şeyler yaşaniyor elbette.Şayet Remixon üzerinden sorunu çözemiyorsanız bir av bayi sine uğrayın.Bazıları tamir işlerine de bakiyorlar.Eğer çok çetrefelli bir parça değilse yaparlar.Makinanın ederini bilmiyorum.Ama fiyat olarak belli rakamlardaysa ve en önemlisi siz kullanımından son derece memnun iseniz ona uyabilecek ucuz yollu bir makineyi satın alıp onun parçasını ona takabilirsiniz.Bazen parçalar birbirine denk geliyor yada ufak bir rötuş ile uyum sağlayabiliyorlar.Adana da çok güzel av bayileri var.Mutlaka yardım edecek birileri bulunur diye düşünüyorum?
öncelikle geçmiş olsun.remixon istoç diye aratıp telefonunu bulun ve sahibi fatih abi var.gerçekten çok ilgili birisi yardım eder diye düşünüyorum.artık kargo felan işin cabası.tekrar geçmiş olsun
makinanın içini açtım arkadaşlar normal bir makinanın dizaynında üretilmiş bir sistemi yok normal şartlarda yuvarlak çarka baglı olmasına ragmen 3.5 -4 cmlık üzerinde v şeklinde kesikler olan bir metal parçası üzerinde hareket ediyor bu ve parçanın içine girecek olan parçanın ucu kırık olduğu için o parça üzerinde hareket sağlanamamakta çarşıdaki bir tamirciye gittim bende ilkez gördüm dedi şok oldum
arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim remixon daki arkaşlar yardımlarını esirgemediler parçayı kargolayıp tarafıma gönderecekler
O V şeklinde kesikler olan metal parçaya "worm shaft" denir. Kırılan parçaya ise, bunun binicisi. Bu tür "Worm Shaft" ı olan makinelerin sarımının daha düzgün olması beklenir; bu nedenle genelde daha üst model makinelerde kullanılır. Ve üst model çoğu makinede de vardır haliyle.