Merhaba dostlar.. Balık avlarında vakit bulduğum zaman dilimlerinde amatörce deklanşöre dokunduğum işte o anlar, umarım beğenirsiniz... İyi seyirler...
Ellerine sağlık Ustam, her biri bir diğerinden kıymetli. Çok-çok güzel. Sağolasın, gözün hep güzeli görsün kardeşim. Bu kare yere yıktı beni. Ciddiyim. Öylesine yayılmış pozisyonda sayfaları yukarı sürüklerken birden bununla göz göze gelince durdum. Daha iyi bakayım diye sandalyeden dengesizce doğrulunca yere yıkıldım.
Nuri abim teşekkürler.... Fotoğraf keresi + balık avı = Nuri ustam Böyle basit bir kare seni yıktığna inanamıyorum !!... Ustam son avındaki kareler aklıma geldikçe merdivenlerden yuvarlanasım geldi...
Birbirinden güzel kareleri bizlerle paylaştığınız için teşekkürler. Yaşamının tüm kareleri, hep böyle güzel ve zengin olsun.
Ali teşekkürler...Devamının gelmesini bende umut ediyorum... Tevfik Abim beğendiğinize sevindim.Ayrıca güzel dileklerin için teşekkürler.. Engin bu aralar istanbul sadece karelerde gözüme hoş gözükmeye başladı... Teşekkürler.... Güzel yorumlarınız için teşekkürler anlaşılan bundan sonra daha sık deklanşöre dokunmak gerekecek... Hüseyin ustam teşekkürler...Nisan ayından sonra daha güzel kareler çıkacak inş...Selamlar... Gören görünenden üstündür...İyi dilekleriniz için teşekkürler...