Merhabalar arkadaşlar ,kamış almadan önce shimano exage 4000fd markalı spin makina aldım fakat kolunu çevirirken içinden ''fay fay'' şeklinde anlatması nasıl olur bilemedim rüzgar uğultusu geliyor aralıklarla şaşmadan bu önemli bi sorun mudur?Makinayı daha kullanmadım gönderme ihtimalim var bana akıl verin..
makinanın en üstünde bulunan aşagıda temsili resmini gönderdiğim ortasında 6 tane düz rulman bulunan parça genelde o ugultuyu yapar makinayı göndermeni tavsiye ederim makinan
Bu makinalardan hiç yüzüm gülmedi her zaman bi sorunu çıkdı ilk aldığımda , bu arada bişey farkettim kolun girdiği yere baskı uygulayacak şekilde döndürdüğümde bu ses sürekli çıkıyor..
Kesinlikle makineyi iade etmenizi tavsiye ederim, benim elimde de aynısı var ucunda balık olmadan dahi sararken ses çıkarıyor ki hiç kullanmak istemiyorum,yepyeni ambalajında duruyor,aslında bu benim ikinci exage'm,ilk aldığım makinenin de kolunda balans problemi vardı sarım yaparken yalpalanıyordu onu hiç kullanmadan satıcıya götürüp bunu almıştım bu da böyle sorun yaptı.
Bencede kesinlikle gönder bu tür sorunlar ileriki aşamalarda makineyi zorlaman gereken zamanlarda sana daha büyük sorunlar çıkarabilir. Hic riske girme gönder bence.