Makinanın içinden rüzgar uğultusu geliyor..

Konu, 'Makineler' kısmında KörfezDörtyol tarafından paylaşıldı.

1. KörfezDörtyol

KörfezDörtyol muhammed

Merhabalar arkadaşlar ,kamış almadan önce shimano exage 4000fd markalı spin makina aldım fakat kolunu çevirirken içinden ''fay fay'' şeklinde anlatması nasıl olur bilemedim rüzgar uğultusu geliyor aralıklarla şaşmadan bu önemli bi sorun mudur?Makinayı daha kullanmadım gönderme ihtimalim var bana akıl verin..

2. skoylu

skoylu Serdar KÖYLÜ

Favori Kamış:
    Olta, başkası olmaz..
    En İyi Avı:
    Büyük beyaz; 7 mt. Güney Afrika Açıkları..
    İyi bir akıl istiyorsan, hiç durma gönder gitsin. En iyi shimano, olmayan shimanodur.

3. aknysfsrn

aknysfsrn AKINYUSUF

Favori Kamış:
    D.A.M SPEZIPOWER TELE SURF 420
    Favori Makine:
    Shimano aero
    En İyi Avı:
    Yumurtalık Pistaş mevkii LAGOS 5 kg
    makinanın en üstünde bulunan aşagıda temsili resmini gönderdiğim ortasında 6 tane düz rulman bulunan parça genelde o ugultuyu yapar makinayı göndermeni tavsiye ederim makinan[​IMG]

4. KörfezDörtyol

KörfezDörtyol muhammed

Bu makinalardan hiç yüzüm gülmedi her zaman bi sorunu çıkdı ilk aldığımda , bu arada bişey farkettim kolun girdiği yere baskı uygulayacak şekilde döndürdüğümde bu ses sürekli çıkıyor..

5. KorkutAta

KorkutAta Muharrem

Favori Kamış:
    D.A.M FZ SPIN 215 CM
    Favori Makine:
    Okuma Flame 20
    En İyi Avı:
    sazan, 13,1 kg.; gökkuşağı alası, 2 kg.
    :laughing: :laughing: :laughing:

6. FIKRETUGUMU

FIKRETUGUMU FİKRET ÜGÜMÜ

Kesinlikle makineyi iade etmenizi tavsiye ederim, benim elimde de aynısı var ucunda balık olmadan dahi sararken ses çıkarıyor ki hiç kullanmak istemiyorum,yepyeni ambalajında duruyor,aslında bu benim ikinci exage'm,ilk aldığım makinenin de kolunda balans problemi vardı sarım yaparken yalpalanıyordu onu hiç kullanmadan satıcıya götürüp bunu almıştım bu da böyle sorun yaptı.

7. oguzhansukur

oguzhansukur oğuzhan

Bencede kesinlikle gönder bu tür sorunlar ileriki aşamalarda makineyi zorlaman gereken zamanlarda sana daha büyük sorunlar çıkarabilir. Hic riske girme gönder bence.