HERKEZE MERHABALAR ben almanyadan ceyhun arkadaslar ben yeni bir balik sevdalisiyim yani yeni basladim bu ise ama cok zevk aliyorum ve cok hosuma gidiyor ama tabii bilmedigim cok sey var öncelikle artik guzel bir makina almak istiyorum ben tatli sularda avlaniyorum bazende hollandaya denize gidiyoruz burda biraz guclü bir makina almak istiyorum burda cok buyuk sazanlar var yani buyuk baliklari zorlanmadan cekmek istiyorum cok sikayetler okudum burda makara kitleniyormus falan gibi mantik olarak büyük balilar icin güclu bir makina alirsam zaten kücükler icinde isimi görür kanisindayim tatli sularda yada denizde avlanmak konusunda ikisi icinde ayri bir makina kullanmama gerek varmi schimano marka makina düsünüyorum ama hangisi bilmiyorum birde bu makinaya uygun bir kamis olmak istiyorum buradaki üstadlardan tecrübeli abilerimden kardeslarimden bana yardimci olmanizi rica edecektim eger vakit ayirabilirde yazarsaniz cok sevinirim simdiden yardimlariniz ve önerileriniz icin cok tesekkür ederim herkeze rast gele diyorum